![]() |
İlk Şiirim |
![]() |
![]() |
#1 |
real_karizma
|
![]() İlk ŞiirimSen bilmezsin Yüreğimde Yasar İsmin tekrar tekrar sölerim Sen Görmezsin Sakaklarında Ayak İzlerim sEni Her Özlediğimde Gelirim NE esen Ruzgar Kokumu Götürebilir Solduğum Havadan Nede gecen zaman içimdeki bişey eksiltebilir bu aşktan Sen Silemezsin Bu yazıyı Kararı Sen Veremezsin Ben Kendimce Yaşarım ![]() ![]() ![]() Sevmiyor Olsan Bile Kendimi Avutur ''oda Seviyor'' Derim Her umudum Tükendiğinde Bu Sözlere Kanarım Zaman Gecer Mevsimler Deişir Zaman Kış Olur Bazen Hava soğuk Olur Ama Ben Seni Düşündükce Isınırım,yanarım Yağmurun ALtında Seninle Birlikte Yürümeyi Düşlerim BAzen o hayel Sakaklarında Sana Raslarım yüzünü Her gördüğümded Sana Silbaştan Aşık olurum bir fısıltı Duyar bir düş görürüm Gülüşümde Seni Gizlerim Aynaya Bakar Senin Gülümsemeni Gördükce Mutlu olur Sevinirim Kalbimde Bir Bahce Gizlerim,İçinde Binbir renkli güllerim Hepsi sanadır Tüm Ciceklerin Sensiz Geçmez Günlerim Yanlız Değilim Hep Seninleyim 1 düşüm 1 gülüm war 1 güneşimm war hayatımda Ve Her olan 1 Senin Öteki Adın Aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::-_-Real_Karizma-_-::: Okuyan Herkese Tşkler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İlk Şiirim |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İlk ŞiirimYüreğine sağlık kardeşim
|