![]() |
Hani Olmazya... Olursa Diyelim :) |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Hani Olmazya... Olursa Diyelim :)Düsünün bir sabah memleket halinde kalkiyoruz ve bir de bakiyoruz ki tüm dünya sular altinda kalmis ![]() ![]() ![]() ![]() Buyrun bakalim ilk tepkiler ne olurdu dersiniz ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Dünya nüfusu 70 milyon ![]() "Ulan tam da 'Uluslararasi Iliskiler' bölümünü kazandiydik ![]() "Ihracatimizin düsmesi, hatta bitmesi ekonomik göstergeleri de olumsuz etkiliyor haliyle ![]() ![]() ![]() "Artik turizm patlasa patlasa içimizde patlar abi!" "Sevgili Agrili hemsehrilerim, artik dünyanin en yüksek tepesi bizim ilimizin hudutlari içinde ![]() "Burdur olarak ülke olmak istiyoruz dersek çok mu garip karsilanir Vali Bey? ![]() ![]() "Aaa! Yavru vatan da gitmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bakanlar Kurulu karari ile kara sularimizi 12 bin mile çikariyoruz ![]() ![]() ![]() "Türk'ün Türk'ten baska dostu yok derlerdi de ![]() ![]() ![]() "Stratejik açidan da bi önemimiz kalmadi ![]() "Ulan tam da NBA'da draft edildiydim ![]() ![]() ![]() ![]() "Emre ile Nihat yüzme biliyordu degil mi?" "Fenerbahçe de dünya klasmaninda bi takim olabildi sonunda" "Biz demistik ama Ortega'nin futbol hayatini bitiririz diye ![]() ![]() ![]() "Baskent Ankara'nin ismini de Anakara olarak degistirelim oldu olacak ![]() ![]() ![]() "Hastiiirr ![]() ![]() "Apo'nun aglamasi durmak bilmiyor efendim ![]() ![]() ![]() "Tayyip Bey müjde müjde! Dünyada bizdekiler disinda at kalmadi efendim ![]() ![]() ![]() "Abi yemisim Halikarnas'ini, Barlar sokagini! Bodrum Helga'siz Emma'siz çekilir mi simdi yaa!" "Kurt hikayesi artik inandirici olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Heyooo!! Dünya Cografyasi'ndan yirttik oglum! Dersler bos geçicek ![]() "Ah be Orhan Abi! Batsin bu dünya deyip durdun! " "Bilmiyo musun Türk'e biseyolmaz ![]() ![]() "Al buyur! Kaldik bi basimiza iste!" "Duydun mu Miralay Suphi Bey, düsmanin tamami denize dökülmüs sonunda ![]() ![]() ![]() "Ben simdi nereme sokucam bu Green Card'i laann?" "Abi Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be? Dünyanin yolu!!!" "Çekiliste gemiyle dünya seyahati mi kazanmisim? Gidin baskasiyla kafa bulun lan ![]() ![]() "Ulan simdi isin yoksa 4 yilda bir Olimpiyat düzenle dur ![]() "Amma balik yeriz artik bee!!" "Tüh ya avrupadaki forumdaşlarda yok artık "
|