![]() |
Söylediler ve Öldüler |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Söylediler ve Öldüler+Ohooo,doktorun her dedigini yapmaya kalksak acliktan oluruz birader ![]() ![]() +Abi,ben bu arabayla gozu kapali 180 yaparimbe! +Baksana,notr olan tel bu muydu? +Ulan,biz bugune kadar kac bomba imha ettik,biliyon mu?Cok konusma da kes su mavi teli +Sayin seyirciler simdi gosterimin en nefes kesici numarasini yapacagim;Aslanin agzina basimi sokuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() +Arkadas,ben denizde buyudum ![]() ![]() +Teleferikten korkacak ne var hayatim=Sen hic gaazetelerde teleferik kazasi okudun mu? +Burasi eskiden mayin tarlasiymis ama artik bi tane bile kalm ![]() ![]() ![]() +Korkacak bi sey yok yahu ![]() ![]() +Su onundeki arabanin fren lambalri neden bu kadar sari ve parlak? +Oglum bu mantarlar zehirli degil ![]() ![]() ![]() ![]() +Amma keskin virajmis be ![]() +Canim!Ne sirin kopeksin sen! +Vay beee! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +Aklinca beni kandiracan diil mi?Elindeki tabancanin oyuncak oldugunu bilmiyor muyum sanki? +Bu virajin ulkemiz icin hayirli,ugurlu olmasini diliyor,hafriyat calismalarini baslatacak ilk dinamiti patlatmak uzere dugmeye basiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|