![]() |
Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım....Girdap Misali Beni Yutar Karanlık Sesimi Soluğumu Çalar Ne Zaman Elime Alsam Kağıdı Kalemi Sızlatır İçimi Kalem Ağlar Kağıt Kan Kusar Yazacaklarım Beni Benden Alır Tahrip Gücü Yüksek Bir Kuvvetle Savurur Beni Kelimelerimdeki Fırtınam Ve Kaybolur Karanlıklarda Yazdığım Her Mısram Ayrılıkları İşlerim Tek Tek Gönül Defterimin Gizli Sayfasına Hala Derman Bulamadım Bendeki Can Kırıklarına Kaybolmak İsterimde Gidemem Bir Yere Ayağıma Dolanır Yanlızlığım Düşürür Yine Bir Köşe Başı Ayyaşlığına Her Gece Bir Başka Cesetle Paylaşırım Yatağımı Üşürüm Karanlığın Tam Ortasında Buz Tutar Bedenim Geceyi Yakarım Alırım Koynuma Bu Kez Gece Donar Ben Yanarım Her Nekadar Sabah Olsa Güneş Doğsada Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım.... |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım....Güzel bir paylaşım daha ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım....:) İlginiz ziçin ben teşekkür ederim:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
iremert
|
![]() Cevap : Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım....çok güzelmiş wow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
acılımerwe
|
![]() Cevap : Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım....paylaşım için teşekkürler
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
peri
|
![]() Cevap : Ben Buz Tutmuş Gecemde Kalırım....Yazacaklarım Beni Benden Alır Tahrip Gücü Yüksek Bir Kuvvetle Savurur Beni Kelimelerimdeki Fırtınam Ve Kaybolur Karanlıklarda Yazdığım Her Mısram Yuregine saglk gülüm ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|