![]() |
Aşırı hız.. |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Aşırı hız..Adamın biri aşırı hızlı gider ![]() Adam trafikte alçaktan uçarak giderken polise yakalanır ![]() ![]() ![]() Kenara çeker, arabadan iner: - Buyurun Memur Bey - Beyefendi, aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen ![]() ![]() ![]() - Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular memur bey ![]() ![]() ![]() ![]() - Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim ![]() ![]() ![]() - Araba benim değil memur bey, çaldım ben bu arabayı ![]() ![]() ![]() - Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız öyle mi ![]() ![]() - Evet memur bey, aa durun bir dakika torpido gözünde ruhsat olacaktı ![]() Silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bir şey gördüm galiba ![]() ![]() ![]() Polis iyice şaşırır : - Torpido gözünde silah mı var ![]() ![]() ![]() - Evet memur bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koydum ![]() - Ne bagajda ceset mi var ![]() ![]() ![]() - Evet memur bey ![]() ![]() ![]() Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar ![]() ![]() ![]() Ekipler amiri adamın ehliyetini ister ![]() Adam ehliyetini çıkarır, ehliyet geçerli temiz, hiçbir anormallik yok ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine adamın ruhsatını ister ![]() ![]() ![]() Adam çıkartır ruhsatı da verir ![]() ![]() ![]() Ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait ![]() ![]() ![]() Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister ![]() ![]() ![]() Adam açınca ortaya çıkar ki, orada da silah falan yok ![]() ![]() ![]() Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister ![]() ![]() ![]() Adam bagajı açar ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine ekipler amiri : - Çok garip ![]() bu arabanın bir kadına ait olduğunu söylemişsiniz ![]() Kadını öldürüp, cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz ![]() ![]() ![]() Adam güler : - İnanamıyorum ![]() ![]() ![]() O şimdi benim için "aşırı hızlı gidiyordu" da demiştir ![]()
|