Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, hikayesikısa, karşılıksız, yıllık

13 Yıllık Karşılıksız Aşk Hikayesi(kısa)

Eski 08-24-2009   #1
Gözyaşı
icon111

13 Yıllık Karşılıksız Aşk Hikayesi(kısa)

şu an yazacaklarım kısa olacak çünki sahiden kendimi iyi hissetmiyorum

benim alt komşumuz damlaya olan aşkım 1996 da başladı ve günden güne büyüdü kalbimden atamadım denedikçe daha çok acıttı beni

halimi gören başka bir kız arkadaşım benim çektiğim acıya dayanamayıp konuyu anlattı damlaya 2009'un başında artık biliyor ama sonuç aynı malesef ben ise onsuz yapamıyorum

sene 2009 ve benim yarın doğum günüm ama yaşamaktan 30 yıl içinde hiç bu kadar mutsuz olmadım herşey su anda aklımdan geçiyor çıkış yok o beni beğensin diye herşeyi yaptım ama nafile damlaya söylemedim görsün istedim olmadı

eger benim sevgimin ciddiyetini anlaması için doğum günümde canıma kıymam gerekirse ben onada hazırım

13 yıl oldu ben ne yapayim şimdi onu asla incitmek saçının bir teline de zarar gelsin istemem

damla'nın bana söylediği ''çok ii bi kalbin var'' işte ben bununla kendimi avuturum

ama iyi bir kalp bu hayatta her zaman istediğine sahip olamıyor

benim sana olamadığım gibi

haykırırım damla serkan seni ÇOOOKK SEVİYOORRRR!!!!

son nefesimde bile kelime i şahadetten evvel adınını sayıklayacagımdamlam

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com