![]() |
13 Yıllık Karşılıksız Aşk Hikayesi(kısa) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() 13 Yıllık Karşılıksız Aşk Hikayesi(kısa)şu an yazacaklarım kısa olacak çünki sahiden kendimi iyi hissetmiyorum benim alt komşumuz damlaya olan aşkım 1996 da başladı ve günden güne büyüdü kalbimden atamadım denedikçe daha çok acıttı beni halimi gören başka bir kız arkadaşım benim çektiğim acıya dayanamayıp konuyu anlattı damlaya 2009'un başında artık biliyor ama sonuç aynı malesef ben ise onsuz yapamıyorum sene 2009 ve benim yarın doğum günüm ama yaşamaktan 30 yıl içinde hiç bu kadar mutsuz olmadım herşey su anda aklımdan geçiyor çıkış yok o beni beğensin diye herşeyi yaptım ama nafile damlaya söylemedim görsün istedim olmadı ![]() eger benim sevgimin ciddiyetini anlaması için doğum günümde canıma kıymam gerekirse ben onada hazırım ![]() ![]() ![]() ![]() 13 yıl oldu ben ne yapayim şimdi onu asla incitmek saçının bir teline de zarar gelsin istemem ![]() ![]() ![]() damla'nın bana söylediği ''çok ii bi kalbin var'' işte ben bununla kendimi avuturum ama iyi bir kalp bu hayatta her zaman istediğine sahip olamıyor benim sana olamadığım gibi haykırırım damla serkan seni ÇOOOKK SEVİYOORRRR!!!! son nefesimde bile kelime i şahadetten evvel adınını sayıklayacagım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|