|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
нι¢, ѕєηι, ѕєνмєктєη, ναzgє¢мє∂ιм««°°, °°»» |
![]() |
°°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°° |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() °°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°°Seni Sevmekten Hiç Vazgeçmedim! Mevsimler geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Sevmekten Hiç Vazgeçmedim! ![]() Kırgınlıklarım yok mu? Hem de öyle çok ki! Bir yanım alev alev yanıyor öfkeden ![]() ![]() Sonra anlıyorum ki ![]() ![]() Birbirlerini besliyorlar ıssız gecelerde ![]() Kim yoksa yerinde ![]() ![]() Seni sevmekten hiç vazgeçmedim ![]() Kimseye söylemedim belki ama için için kavruldum ayazlarda ![]() ![]() Dostlarıma anlatamadıysam hala kalbimin adınla çarptığını ![]() ![]() ![]() Bunca zamana ve yaşananlara rağmen sevmekte direnen gönlüme ![]() ![]() Sonra aklımla kavga etti ruhum ![]() ![]() ![]() Sevda benim ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksunluğun elbette doldurulamayacak boşluklar bırakıyor hayatımda ![]() ![]() Sana olan sevgiyi yüreğimde taşıyıp ![]() ![]() ![]() Kimsesiz gecelerin ağırlığına ekleniyor uykusuzluk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güçlü kadınların kimseye ihtiyacı olmadığı yanılgısını silip atmak istiyorum gözlerinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ihtiyaç duyan ![]() ![]() ![]() Beni taşımak zor geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeye rağmen ![]() ![]() ![]() Hangi yara kabuk bağlamadan iyileşebilir ki? Sevmenin gerçekliği içinde duruyor anlamak ![]() ![]() Daha önemlisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : °°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°° |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : °°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°°Güzel ve hoş bir şiir, Ellerine sağlık, sağolasın ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : °°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°°Bir yerde bir kadın ![]() ![]() Bunun bir önemi olacak olsaydı kimse çekip gitmezdi,kalanlar sevgiyi hakeder gidenler ise ardların bıraktıkları buruklukla birlikte unutulmayı,öylede oluyor o yüzden bu şekilde yakarıp hiç kimsenin egosunu tatmin etmemek en güzeli olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : °°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°°Her zaman kalanlar haketmiyo inanın bana bazen gitmek gerekiyo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|