Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
нι¢, ѕєηι, ѕєνмєктєη, ναzgє¢мє∂ιм««°°, °°»»

°°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°°

Eski 08-18-2009   #1
gülgüzeli

°°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°°

Seni Sevmekten Hiç Vazgeçmedim!

Mevsimler geçti günler geceler bitti Yüreğimde bir çocuk inadıyla hala seni seviyorum
Seni Sevmekten Hiç Vazgeçmedim!

Kırgınlıklarım yok mu?
Hem de öyle çok ki! Bir yanım alev alev yanıyor öfkedenhatta nefret ediyorum senden
Sonra anlıyorum ki aşk ve nefret kardeşler
Birbirlerini besliyorlar ıssız gecelerde
Kim yoksa yerinde öteki dolduruyor boşluğu yürekte

Seni sevmekten hiç vazgeçmedim
Kimseye söylemedim belki ama için için kavruldum ayazlarda Suskunluğumun sebebi ise utancımdır
Dostlarıma anlatamadıysam hala kalbimin adınla çarptığını senin yüzünden Kendimi seni severken yakaladığım anlar oldu
Bunca zamana ve yaşananlara rağmen sevmekte direnen gönlümeçıkarıp iki kurşun sıkmak istedim

Sonra aklımla kavga etti ruhum bir zamanlar sevmeye layık bulduğun birini şimdi böylesine inkar etmeyi kendime yediremedim
Sevda benim kime ne? Üstelik yanımda da durman gerekmiyor yüreğimin sana çarpması için

Yoksunluğun elbette doldurulamayacak boşluklar bırakıyor hayatımda ama aşkın hepsi senden ibaret değil
Sana olan sevgiyi yüreğimde taşıyıp koruyabilmek cesaretine sahibim Sen olsan da olur olmasan da!

Kimsesiz gecelerin ağırlığına ekleniyor uykusuzluk Bazen zor oluyor şu laf dinlemez kalbi sakinleştirmek Ondan başka sıkıntım yok Nasılsa her sabah doğan güneş gibi kendime doğmayı becerebiliyorum

Güçlü kadınların kimseye ihtiyacı olmadığı yanılgısını silip atmak istiyorum gözlerinden Herkesin sevgi dolu bir sarılmaya ihtiyacı var Evdeki tüm elektrik işlerini yapıyor para kazanıp ayakları üstünde duruyor olabilmem yalnız uyanmak istediğim anlamına gelmez ki! Fakat sen daha güçsüz bir kadın istiyorsun biliyorum
Sana ihtiyaç duyan altında ezilmediğin hatta biraz üstünlük sağladığın bir kadınla mutlu oluyorsun
Beni taşımak zor geliyor farkındayım Haklısın belki de ben de erkek olsam senin gibi hisseder miydim diye düşünüyorum zaman zaman İstemezdim! Birine “kadınım” diyeceksem onun duruşuna da hayran olurdum Şimdi bir adama dediğim gibi…

Her şeye rağmen ben seni sevmekten hiç vazgeçmedim Burnumun direği sızlıyor bazen hasretinden ama atlatıyorum
Hangi yara kabuk bağlamadan iyileşebilir ki? Sevmenin gerçekliği içinde duruyor anlamak ben seni anladığım kadar seviyorum
Daha önemlisi mutlu olduğunu bildiğim zaman daha çok büyüyor içimde aşkın Ne zaman kendini yalnız hissedersen sevgili kaldır kafanı gökyüzüne bak ve düşün Bir yerde bir kadın hala seni sevmekten vazgeçmedi…

alıntı

Cevap : °°»» ѕєηι ѕєνмєктєη нι¢ ναzgє¢мє∂ιм..!!!!««°°

Eski 08-18-2009   #2
LAST BREATH

Güzel ve hoş bir şiir, Ellerine sağlık, sağolasın

Ben olsam ne, olmasam ne ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-23-2009   #3
VANDETTA

Bir yerde bir kadın hala seni sevmekten vazgeçmedi…

Bunun bir önemi olacak olsaydı kimse çekip gitmezdi,kalanlar sevgiyi hakeder gidenler ise ardların bıraktıkları buruklukla birlikte unutulmayı,öylede oluyor o yüzden bu şekilde yakarıp hiç kimsenin egosunu tatmin etmemek en güzeli olsa gerek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-23-2009   #4
gülgüzeli

Her zaman kalanlar haketmiyo inanın bana bazen gitmek gerekiyo
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com