![]() |
Yalnızlık Konuşuyor Bugün Dudaklarım |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Yalnızlık Konuşuyor Bugün Dudaklarım![]() " Yoklugun Dokunuyor artik kanima zehir gibi " "Yalnizlik Konusuyor bugun dudaklarim herzaman ki gibi ![]() ![]() Yalnizdim Yine Ben Sensiz ![]() ![]() ![]() ne sen'li hatiralar ![]() ![]() ![]() ne Sen'li Kelimeler Sen yokdun artik odamda ![]() ![]() ![]() ![]() "S-u-s-t-u-m" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece " A-g-l-a-d-i-m ![]() ![]() ![]() Seni dokdum gozyaslarimda ![]() ![]() ![]() Artik dokunuyordum k/canima Ozlemin ![]() ![]() " Sen " Dokunuyordun Bana ! Su aci ceken kalbime ![]() Yokdun yanimda ![]() ![]() Kendime ![]() Ellerim ellerine dokunamiyor ya Gozlerin gozlerime bakamiyor ya Iste bunlar dokunuyordu Kanima ! Artik dayanirmiyim bilmiyorum Ne yapsam derdime care bulamiyorum Buralarda olsan ![]() Dokunsam tenine Simsicak yuregine Özledim Işte " Yoklugun " Dokunuyor kanima " Sensizlik " Acitiyor yarali yuregimi " Hasretin " yakiyor ates gibi " Özlemin " yanar kavurur icimi ![]() ![]() ![]() ![]() Yanar kavruluruz biz ; Sen oralarda ben buralarda Bilemeyizki Bu hasretlik ne zaman bitecek bu yalan dunyada Sadece biliriz & severiz sonsuza ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Yalnızlık Konuşuyor Bugün Dudaklarım |
![]() |
![]() |
#2 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Yalnızlık Konuşuyor Bugün DudaklarımHepsi çok anlamlı ve hepsi duygu yüklü satırlar ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Yalnızlık Konuşuyor Bugün Dudaklarım |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Yalnızlık Konuşuyor Bugün DudaklarımTeşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|