![]() |
Uzaklarda Olamam Ben Seninleyim |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Uzaklarda Olamam Ben SeninleyimBir gün özlersen beni kalbine sor ben nerdeyim
![]() şayet kalbde yerim varsa o söyler başka ne diyeyim ![]() Uzaklarda olamam ben seninleyim ![]() Belki gözle göremesin beni, sevgi varsa ? unutmaz kalb seveni ![]() Beni başka yerde arama seversen kalbdir yeri ![]() Ben işte o duygularla içten sevdim seni ![]() Uzaklarda olamam ben seninleyim ![]() Yumarım gözlerimi kalble konuşur seni görürüm ![]() Sesini kulalarımda hist eder seni düşünürüm ![]() Bana uzak deyisin kalbde kanla olur dönüşün ![]() Uzaklarda olamam ben seninleyim ![]() Eğer varsa sendede bu duygu sorun yok bulursun beni ![]() Kalb uzakta deyilki bedenindedir onun yeri ![]() Şah damarındaki kan gibi arasan kalbde bulursun beni ![]() Uzaklarda olamam ben seninleyim ![]() Sen kendini benden çok sevemesin, ben sevildimmi bilmemki ![]() Sen istesende istemesende kalbden sevdim ben seni ![]() Beni başkasına sorma kalbini dinle varsa zere kadar bir sevgi ![]() Uzaklarda olamam ben seninleyim ![]() Koç cemil yazdı hakıkatı oku taktir senin ver kararını ![]() Sensiz geçen günler ne acı senle sanki güller açtı ![]() Değer verirsen kalbınde olur sanki bir acı ![]() Uzaklarda olamam ben seninleyim… ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Uzaklarda Olamam Ben Seninleyim |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Uzaklarda Olamam Ben SeninleyimAlıntı yapmak istedim fakat yapamadım gerçekten çok güzeldi ![]() ![]() ![]() Teşekkürler paylaşım için ![]() ![]() ![]() İzninle bende bi şiir eklemek istedim ![]() ![]() Beni Aramaya Çıkarsa Düşlerin ![]() ![]() ![]() Beni aramaya çıkarsa düşlerin Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim Gamsız bir gecenin karanlığında değil Yüreğinde kanayan kesimlerdeyim Aklına düşerim hani olur da Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara Sevginin menfaate döndüğü yerde Bir gönül yarasının izinde ara Yıkılmış umutların enkazından geç Öksüz bir çocuğun gözünde ara Ağıtların tüttüğü evlere uğra Bir ananın boş kalmış dizinde ara Beni yıldızlarda arama boşa Yüreğini yasa boğan sızılardayım Dertlerinle bulursun beni başbaşa Senin gibi karayazılardayım Sahte sevgileri tanımaz kalbim Beni seven gönüllerin ocağında ara Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim Beni gerçek dostlukların kucağında ara Mutluluğu anlatan şarkılarda değil Yaralı yüreklerin ağıtlarında ara Beni menfaat ve ihanetten uzakta Yağacak sevgi bulutlarında ara Öyle senden çok uzaklarda değilim Görmesini bilen gözlerin bakışındayım Belki sana senden daha yakın bir yerde Çarpan kalbinin her atışındayım Aklına düşerim hani olur da Beni sığmadığın duyguların içinde ara O kadar da kolay bulurum sanma Beni benim seni görebileceğim biçimde ara ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Uzaklarda Olamam Ben Seninleyim |
![]() |
![]() |
#3 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Uzaklarda Olamam Ben SeninleyimBöyle güzel bir şiiri eklediğin için teşekkürler :) |
![]() |
![]() |
|