![]() |
Sükutlu İsyanım'sın ! |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Sükutlu İsyanım'sın !![]() Can nedense ruhuma ağır gelmeye başlamıştı Yaşam terazim dengesini dibe en dibe vuruyordu Pencerelerimin önüne mutluluk etiketlerini Sevda dipnotlarıma senin nefesini sürendim Mevsimlerim sonbaharda takılı kalmıştı Bahardan kalan sözlerini yaprak dökümüne yollamışım Nedense ben kimliğimi unutandım! Kayıp defterler arasına bıraktığım ideallerim nerede? Deniz ortasında bir damlaydım, o damla çağlayan olamadı ![]() Suç kimindi? Tutanak tutulmayan bir hayattan beklenen ne olabilirdi? Hak var mıydı ki, kayıplar adasında soruşturmalara ![]() ![]() Benim kalemimi sen kırmışken ![]() ![]() Hani o zamanın durduğu lanetli gecede! Tuz,parça olan gözyaşlarının yüreklere akıtıldığı Yorgun ve bitkin bir halde dizlerimin büküldüğü Senle ve sensizce tümcelerin isyanlarında! Oysa ben; zamana karşı harf zaiyatı eşliğinde Sana söyleyecek o kadar sözüm vardı ki ![]() ![]() Elimde kalan iki küflenmiş sözüm ![]() ![]() Dudaklarımın arasında eze eze bitirdiğim yaşanmışlıklar ![]() ![]() Felaket yıkımlarımının arasında işaretlerim vardı Farkedebildin mi zalim? Bakışlarımda soru işareti, yaptıklarında ünlem Yaralarımın arasında üç noktaydım ![]() ![]() Virgül araları hiç olmayan kopuk hayatlarda Konuşmadan eyleme geçecek hırçınlıklarım vardı! ![]() Sus ve dinle! Eski benden kalan, ıslak hüzünlerle büyütülmüş Kini ekmek, nefreti aş eden benim şimdi ![]() ![]() Senden kalan pişmanlıklarımla ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sükutlu İsyanım'sın ! |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sükutlu İsyanım'sın !Dudaklarımın arasında eze eze bitirdiğim yaşanmışlıklar ![]() ![]() Felaket yıkımlarımının arasında işaretlerim vardı Farkedebildin mi zalim? Teşekkürler canım benim emeğine sağlık güzel bi paylaşım dı ![]()
|