![]() |
İmkansız’dık… |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() İmkansız’dık…![]() Sen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim… Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç ![]() Bana susmak düşecek ![]() ![]() Kaderi önceden belirlenmiş konuşmalar ![]() ![]() ![]() Bir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde sana ![]() Git diyorum sana ![]() ![]() ![]() Bir bakış; gözüm gözüne değiyor; hissediyorum… Gitme diyorum ![]() ![]() Ne gitmelerin bitiyor; ne de benim sana kal demelerim… Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım ![]() Tüy gibi hafif ![]() ![]() ![]() ![]() Ben dışımda tutmaya çalışırken seni ![]() ![]() Kuşatmıştın dört yanımı; ve kendim için çok geçti ![]() Yerle bir olmuştu her şey ![]() Olmazsa olmazlarım; ilkelerim ![]() Nasıl bir şeydi ![]() ![]() Şimdi karşı durmuyorum Sana ![]() ![]() ayak seslerini duyuyorum hangi yöne gittiğini bilemeden ![]() ![]() Sen yaralarına benden sevda sürüyorsun ![]() “Belki”lerden ![]() ![]() ![]() Senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek… Ben ![]() ![]() ![]() Ben seninle ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() Şimdi ![]() ![]() Şimdi ben ![]() Sana bakıyorum Umut; hep var olacak çünkü… alıntı
![]() |
Cevap : İmkansız’dık… |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : İmkansız’dık…çok guzel çok eline yuregıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İmkansız’dık…Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : İmkansız’dık…Yüreğine sağlık, çok duygulu bir şiir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
peri
|
![]() Cevap : İmkansız’dık…Ellerine yuregıne saglık gülüm ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonsoir
|
![]() Cevap : İmkansız’dık…Çok güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İmkansız’dık…Vakit ayırdığınız için teşekkürler arkadaşlar ![]() ![]() ![]() Okuyan gözleriniz nurlansın ![]() |
![]() |
![]() |
|