![]() |
Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Hani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Onu" ![]() ![]() içine sindire-sindire ![]() ![]() ![]() ![]() Ne iyi olur değil mi? Dostunuz! dostunuz var mi? Kadın ya da erkek ![]() ![]() ![]() ![]() dostun cinsiyeti olmaz ![]() ![]() Yok ise ![]() gidin bulun hemen! Sırlarınızı paylaştığınız ![]() açık yüreklilikle söylediğiniz ![]() ![]() ![]() dediğiniz ![]() ![]() ![]() ![]() biri ![]() ![]() ![]() "O"nu görmediğinizde yüreğinizin "pıt-pıt" attığını hissettiğiniz ![]() dostunuz var mi? Dert ortağı ![]() ![]() yalnızlığınızı anlattıgınız ![]() ![]() ![]() ![]() düşündüğünüzde ![]() ![]() özlediğinizde ![]() hayal kurduğunuzda yanınızda o var mı? Sizi hiç yalnız bırakmayan biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kararlı ![]() Arayan ![]() ![]() ![]() her şeyi konuşabilir ![]() ![]() karşılar herseyi ![]() ![]() ![]() Hataları ![]() ![]() onunla ![]() ![]() ![]() Hic yalnız kalmazsınız nitekim ![]() ![]() ![]() fazla bir arayış içinde olmanıza gerek yoktur ![]() zaten ![]() (Elektrik olayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de bakmışınız sımsıcak sohbetler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimseye söyleyemediğinizi ![]() en yakininiza anlatamadıginizi ![]() ![]() dairlerinizi ![]() sadece ona anlatir olursunuz ![]() ![]() gercek olsun ![]() Aradıginda isinizi degil ![]() ![]() ![]() ![]() sahibi ![]() iyi gününüzde kiraciniz olsun ![]() ![]() ![]() ![]() korkmadan yasasin ![]() Bir kartal kadar hasin ![]() ![]() kadar narin olsun ![]() ![]() Gercekci olsun ![]() ![]() ![]() ![]() sempatik ![]() sevdalari ![]() ![]() degil ![]() gözleriyle ve kalpten konussun ![]() Doya-doya yasasin ![]() ![]() Beyninden değil ![]() ![]() Paylasirim ![]() ![]() Bir dostunuz olsun ![]() Sizi ve benliginizdekileri paylassın ![]() ![]() ![]() Dost olsun! Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?.. |
![]() |
![]() |
#2 |
1die
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..gözleriyle ve kalpten konussun ![]() Doya-doya yasasin ![]() ![]() Beyninden değil ![]() ![]() tek kelıme ile: Uncommon
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Ben dostum sıdaşım dıybıleceggım şükürkı bırı var burda mustafa her derdımı bılır sırımı bılır ıykı varsın dedıgım bıtanem dostum arkadaşım abım abım dedıyıme bakmayın çok geç olmasına ramen benı usuntulu anımda guldurmek bıracık benı sıkıntıdan uzaklaştırmak ıçın kendı sıkıntısını unutur çok teşekur ederim çok gusel konun için ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Ben teşekkür ederim canım ilgin için ![]() Ne mutlu sana gerçekten dostum diye bileceğin bir insan var ise ![]() ![]() ![]() Arkadaş çok tur, etrafın kalabalıktır ama sen o kalabalıkta tek başınasındır ![]() ![]() ![]() Neyse fazla uzatmayayım susmam :) Tekrar teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Bu devirde bayağı zor olsada, elbet vardır bu özelliklere sahip bir dost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
peri
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Alıntı:
Rabım sanada nasıp etsın böyle dostu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Benim çok sevdiğim bir dostum var hatta dostan öte ne kadar sürecek bakalım bu dostluk : )
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Bi ömür boyu sürer inşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Dost bulmak çok zor herkese nasib etsin inşallah ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
TiFus
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?..Benim Çok Yakın Kankalarım Oldu Ama Çoğunda Yolun Sonu Ayrılık Ya Aynı Kıza Aşık Olurduk Yada Babasının Taini Başka Bir Yere Çıkardı :):):)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dost Arıyorum... Bu Özellikte Olan Kaldımı Bu Devirde?.. |
![]() |
![]() |
|