Öğrenci Ve Profesör |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öğrenci Ve ProfesörÖğrenci ve Profesör Üniversite yemekhanesine giren bir üniversite öğrencisi yemekhanede tüm yerlerin dolu olduğunu sadece Profesörlerin oturduğu masada boş bir yer görür ve gider oraya oturur ![]() ![]() Profesör sinirli bir şekilde kaşlarını çatarak : - Öküzler ve kuşlar aynı masada oturmamalıdır ![]() derÖğrenci : - O zaman ben uçuyorum ![]() der![]() Profesör bu cevaba acayip sinirlenmiş![]() Sınavda öğrenciye fena takmış ve bu patavatsız öğrencinin sınavdan geçmemesi için elinden geleni yapmış![]() ![]() Lakin sınavda öğrenci bütün soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış ![]() Profesör öğrenciye :- Sana son bir soru soracağım![]() der![]() Soru Şu :- Yolda yürürken iki paket buldugunu düşün ![]() Bir Pakette zeka var diğerinde ise altın var![]() Hangi paketi seçersin ?Üniversite öğrencisi :- Para olan paketi seçerdim ![]() derProfesör: - Ben zeka olan paketi seçerdim ![]() ![]() Üniversite öğrencisi :- Çok normal ![]() Kimde ne eksikse onu seçer![]() ![]() Profesör küplere binmiş ![]() öğrencinin not defterini alıp içine *öküz* yazmış![]() Ögrenci nota bakmadan odadan çıkmış![]() Bir kaç dakika sonra öğrenci kapıyı çalmış ve : - Sayın profesör, imzanızı atmışsınız lakin notumu yazmayı unutmuşsunuz demiş![]() ![]() |
|
|
|