Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Ποιες, είναι, θρησκεί^, ιδιότητες, ισλαμικής, οι, της

Ποιες είναι οι ιδιότητες της ισλαμικής θρησκεί^

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ποιες είναι οι ιδιότητες της ισλαμικής θρησκεί^

Ποιες είναι οι ιδιότητες της ισλαμικής θρησκεί&#94
Hakkında Ποιες είναι οι ιδιότητες της ισλαμικής θρησκεί&#94

Ποιες είναι οι ιδιότητες της ισλαμικής θρησκείας;

Η θρησκεία του Ισλάμ, άλλων θρησκειών, που χωρίζει τα κύρια χαρακτηριστικά είναι τα εξής: 1 - Ισλάμ, απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο και κάθε αιώνα, που ασκούνται από τις αρχές του ανθρωπισμού θα απαντήσει σε όλες τις ανάγκες Ισλάμ, το Κοράνι, αυτήν την παγκόσμια ιδιοκτησίας υπογράφει ως εξής:

"Ο Μωάμεθ, έχουμε να σταλεί σε όλους τους ανθρώπους, καθώς μόνο ο κομιστής της καλής είδηση και τρομακτικό" (Saba », 28)

"Ο Muhammad Πες:" O ανθρώπους μου, για όλους εσάς για αυτό προφήτης του Θεού " (Al-A'raf, 158)

2 - Το Ισλάμ είναι θρησκεία της ευκολίας Insanlara Ισλάμ δεν μπορούσαν να κάνουν ή να έχουν δυσκολία να το κάνουν τα πράγματα θα ζωγραφίσουν χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή Αρχές του Ισλάμ στην άνεση Holy Quran εκφράζεται ως εξής:

«Ο Αλλάχ είναι αρκετός για τη δύναμη των φορολογουμένων επιχειρήσεων, αλλά το ποσό των ανθρώπων " (Al-Bakar, 285)

«Κύριε, έχουμε τη δύναμη να μας yetmiyeceği πράγμα taşıtma " (Al-Bakar, 285)

«Ο Αλλάχ ευχές για σας ευκολία να δείξει τη δυσκολία δεν θέλει να αφαιρέσει " (Al-Bakar, 185)

Με αυτό τον τρόπο να εξηγήσουμε το Κοράνι είναι ο προφήτης του Ισλάμ στις θρησκευτικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τις αρχές του hadith σε αυτό το vaz'etmişlerdir θέμα: " Έχω ήδη σταλεί ως έλεος, αλλά οι κόσμοι Azab, η δυσκολία να δώσουν πίσω από " «Ο Αλλάχ, δεν είχα στείλει αγωνία και ταλαιπωρία ιθύνοντες, και αυτή η επιθυμία ως δολοφόνος Αλλά ο Θεός μου, muallim (φροντιστήριο, την υποβολή εκθέσεων) και αποστέλλονται ως διαμεσολαβητής " «Θρησκεία σας το πιο ευοίωνο, είναι ο ευκολότερος ένα Βέβαια, η χρησιμότητα της θρησκείας "

"Αν μου επιτρέπεται αυτό που σου λέω, τραβήξτε τον, εσείς αν έχω τι παραγγείλατε, τι μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, κάνει το καμπαναριό Μπορείτε κατέστρεψε την πλειοψηφία των προηγούμενων συγκρούσεων κατά του έθνους, αλλά mes'elelerinin etmiştir και τους Προφήτες"

"Κάνε ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά καμπαναριό της συμβολαιογραφικής πράξης Μπορείτε Bezm λατρείας απότομα, ακούραστος Αλλάχ να δώσει ανταμοιβή» "Truck θα είναι πολύ πιο εύκολο, πρέπει να φύγω σκληρές, δηλαδή μια καλή είδηση, απλά, μη γέρνετε ürküt" Hz Βαλιδέ A'ishah, Αγγελιοφόρος της εποχής Κυρίου tatib μας το θέμα αυτό έχουν δηλώσει τα εξής: «Ο Προφήτης (PBUH) τον οποίο θα επιλέξει ανάμεσα σε δύο πράγματα που κυκλοφόρησαν, εφ 'όσον η αμαρτία δεν είναι απαραίτητα το πιο εύκολο από αυτούς θα λάβει ότι, αν η επιχείρηση μακριά από την αμαρτία, αυτό που ο Αγγελιοφόρος του Αλλάχ θα έχουν το δικαίωμα του λαού της " Όλα αυτά τα σερίφης Hadith-i, περιέχει διατάξεις που είναι εύκολο να εφαρμοστούν Ισλάμ δείχνει σε ποιο βαθμό Σε παγκόσμιο επίπεδο και του εκλέγεσθαι κατά την επέλευση της Αναστάσεως, υπάρχει μεγάλη σημασία για την κατανόηση αυτής της ευκαιρίας

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com