Prof. Dr. Sinsi
|
Meni, Da Je Prvi Muslimani İn Cefalar Eza
Meni, da je prvi muslimani in Cefalar Eza
Hakkında Meni, da je prvi muslimani in Cefalar Eza
Meni, da je prvi muslimani in Cefalar Eza
Pravijo, Abu Talib in preroka Rezultat pogovora ni mogel sprejeti muslimane, Prophet začel trpinčenja in mučenja (72)
Hz Abu Bakr, Prophet Osman, kot so tiste, ki pripadajo družini močne in zelo ugledna združenja ali s CRM Di Ampak osamljena, revne muslimane, predvsem stopnjo brutalnosti in mučenje sužnjev in inoča počeli, ni precedens za vesolje Abu Füheyke, Habbâb, Bilal, Suhayb, Ammar, in Mohamed Yasir iz katerega Di
Safvân b Abu Füheyke Ümeyye'nin suženj, gospodar povezovanje vrvi z nogo vsak dan, na vročem gramoza in peska sürükletilirdi
Habbâb Smith, ki jih na jedro v obliki premoga, do fade blackens, kıvrandırılmıştı stisnjenih prsi
oče Ammâr'ın Yasir, dva ločena noge povezavo kamel, kamele v nasprotno smer z uporabo zlomljena, brutalno ubijanje njen mož na ta način, da ni mogel nastopiti proti malikovalci je dejal Mohamed, puščica, ki jo Abu Jahl je bil ubit državni udar (73)
Ümeyye nasledil sin, suženj Bilal abesinske gol vsak dan na vročem pesku naložbe, s čimer kamen v prsih, veliki listi na soncu ure in ure; Hz Poslanec (saws) "e moram cuss, bi za škodo zapustiti Islam Nekega dne, noge, roke tesno vezani vrv okoli vratu se je, po rokah otrok z ulice, v ulicah Meke golo telo sürütmüştü na vročem pesku Bilal Ridge yüzülüp ostane v krvi, čeprav v tem primeru, napol otrplem "Ehad, Ehad" (Alah, Alah), je dejal (74)
Ammar brutalno umorili svoje starše, ni mogla stati ji zdijo mučenje, je dejal besede, ki jih želijo pogani Kurtulunca roke, jok Hz Poslanec (saws), da stanje povedal, Prophet (saws) je dejal: "Če so vas preganjali vse še enkrat, povej mi, da se znebite še enkrat," je dejal: "(75)
Hz Abu Bakr, malikovalci mučenja lastnikov, da si opomore sedem muslimanskih sužnjev in služkinja, ki jih plačevati visoke provizije so bile kupljene in sproščena Poslanec (saws) 's bunlardandı muezzin Bilal (76)
Abi-Talib, in Abu Hâşimîlerden neradi na prvi, saj je pod okriljem Poslanec (saws) je v osebi dokunamı Di Sčasoma, "Majnun, sreča pripovedovalec, čarovnik pesnik" Besede, kot so söylemeğe začel Na koncu je žalitev, ki mu včasih, in vse vrste mučenja ni okleval storiti zlo Trnje ceste tkanje zgodilo, jih vrgel na umazane stvari, pravijo vrata krvjo in umazanijo, umazanijo konj pred hišo se je Di Ko v Harem-šerif i med molitvami, "Ukbe Ibn Abi Muayt" hotel zadaviti napad Prophet Abu Bakr je rešil (77) Drugič, poleg Kaaba v času molitve, Ukbe b Abi Abu Jahl Muayt spodbujanje novega reza v notranjih organov kamele, prostracije o vrže, ko je prispel, njegova hči Fatima prehiteti po obračun naplavin, dviganje glavo prostracije pretvarja, ti bil (78) zlo pogani so prišli do položaja, vse bolj nevzdržno Postani muslimani
|