Hz. Omar's Musliman Mora |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hz. Omar's Musliman MoraHz Omar's Musliman moraHakkında Hz Omar's Musliman moraHz Omar's Musliman mora Hz Hamza prihvaćanje islama, muslimani su idolopoklonici grčevito je ljubav, ali se pravi pravi ti Starješine Kurejš, "Dârü'n-Nedve" također okupili "Oni su uzimajući pojačati s množite, ne izgledaju tako da se brzo, put budućnosti je rođena ![]() ![]() ne bi primiti točno lijek za opasnosti bulmalayız", rekoše Različiti prijedlozi su izbačena Abu Cehil: " -Muhammed (saws) je nitko drugi način ubijanja Ovo je na poslu, osim ako sam neka deva i zlato", kazao je ustao Omar: "-Hattab sin, ali to čini posao"? rekao je on Omar iz pljeskom Nuaym'e kuşanıp sin Abdullah sastali su se na način da mu oružje Nuaym: "-Ako se takve ili Omar"? upitao je Omar: "-Muhammed, Arapi staviti razmak između tijela eliminirati kaldırmağa" ![]() ![]() on je odgovorio "Ya-Omar, pokušali ste vrlo težak posao Za muslimana, Muhammed (savs) je kao vrti oko propelera, možete ga yaklaştırmazlar Iako možemo, da je prihvaćen, te Hâşimoğulları Maz je pusti živjeti" ![]() ![]() rekao je on Omer te riječi bile su žene "-Ili si ti jedan od njih"? je poderan Nuaym: "Vidi-Ti prije mene rodbine Enişten rekao sestra Fatima je postala muslimana", rekao je on Omar nije dao to bilo slučajno No, sumnja je pala u škripac da promijenite stazu pravi stric Said b Zeyd'in je imao svoj dom U međuvremenu, u Časnom Kur'anu je pročitana Omar, čuo vrata ispred široko čitati Kırarcasına pogodio vrata Telaşlandılar insiders vidio Omar Umar Islam, znao neprijateljstva Sahifesini odmah sakrila Kur'an i vrata su se otvorila Omar: - "Što je to što ste pročitali?" povikao je Stric: - "Ništa", odgovorio je Omar: - "İşittiklerim pravi" dobro, bijes je više eniştesinin Nametljiv sestra, šamar od krvi lijevo Budući da je ozlijeđen njegova sestra Fatima: - "O Omar, Boj se Allaha sam postao musliman i moja supruga, i da ste ponosni da se ne bojimo |
|
|
|