![]() |
Engelliler Başımızın Tacıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Engelliler Başımızın TacıdırEngelliler Başımızın Tacıdır HAYATIN DEĞERİNİ BİLİN Benim adım Ayşe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz, dünyanın eşsiz güzelliklerini görürken ben yalnız hayalini kurabiliyorum bunun ![]() ![]() Siz koşup eğlenirken, ben seslerinizden ne yaptığınızı anlamaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() Siz de zorluklar çekiyorsunuz tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu sadece bir görme engelli bir kişinin dile getirdikleri ![]() bide işitme engelileri war ,zihinsel engellilerde war bide fiziksel engeliler war ![]() Biz dışarı çıkarken kaç kere aynaya bakıyoruz ![]() ![]() bugün hangi şarkıları dinliyosunuz desem biriniz sagopa biriniz ibrahim tatlıses der ![]() Ya onlar onlar kendilerine aynadan bakabiliyorlarmı onlar şarkı dinliyolarmı ![]() bi kaldırımda yürürken önlerine binanın merdiveni çıkıyor, çukur çıkıyor, tümsek çıkıyor, onlara bi kaldırımı bile çok görüyoruz ![]() Konuşamiyan kişilere Dilsiz deil konuşma engellisi diyelim ![]() Türkiyede her 8 kişiden biri engelli ama bi düşünün kaçınız yolda 8 de 1 engelli görüyosunuz ![]() ![]() Lütfen Engellilerimize sahip çıkalım ![]() ![]() Engelliler Başımızın Tacıdır Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|