![]() |
Bir Gün Bitecek Sensizliğim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Gün Bitecek Sensizliğim...Bir gün bitecek sensizliğim ![]() ![]() ![]() Hangi kelimenin ucundan tutmaya çalışsam, anlatmaya yetmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Tutamadığım bir yaşam aslında benimkisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman aldırmadan devam ederken yoluna, kibirli gözleri parlıyor önümde ![]() ![]() Oysa hayallerim de var sımsıkı sarıldığım, asla bırakmadığım peşini, savaştığım uğrunda hiç yılmadan ![]() "Çiçek kokularından, iki bahardan uzak, Herşeye yeniden, yeniden başlamak ![]() ![]() Dudaklarında şarkı, Göğsünde nefes olmak ![]() ![]() Yağmurlarda seninle ıslanmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Hayat çoğu zaman düşürüp yüzünü baksa da gözlerimin içine, ben hep gülümsedim ona ![]() Şimdi daha iyi anlıyorum sensizliğin ne demek olduğunu ![]() ![]() Fark ediyorum ki, sensizlik diye bir şey yok aslında ![]() ![]() ![]() ![]() Tutup yakasından tüm anlamsızlıkların, bütün umutsuzlukların silkeliyorum birer birer, artık baka baka gözlerinin içine, söyleyebiliyorum dillenmemiş bütün kelimelerimi ![]() "Bir gün bitecek sensizliğim, Yüreğinde sevgiler, Sokaklarda yağmurlar başlayacak ![]() Olmalı, olacak, istiyorum ![]() ![]() ![]() Aldırmıyorum peşimde birikmiş karanlığa ![]() ![]() Ne çok sevdim seni, ne çok seviyorum, ve kimbilir daha ne çok seveceğim ![]() ![]() Bir gün gözlerinde arzular, Ellerin anlatmalı ![]() ![]() Saçlarım sırılsıklam omzunda, Olmalı, olacak, istiyorum ![]() ![]() ![]() Zaman çoğaltıyor sevdanı içimde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|