Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitecek, gün, sensizliğim

Bir Gün Bitecek Sensizliğim...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Gün Bitecek Sensizliğim...

Bir gün bitecek sensizliğim

Hangi kelimenin ucundan tutmaya çalışsam, anlatmaya yetmiyor Yok tanımlayacak sözcük, yoksunluğunu, sensizliğimi

Tutamadığım bir yaşam aslında benimkisi Tam dokunmak üzereyken, dokunamadığım Su gibi parmaklarımın arasından kayıp giden Biraz ıslaklık bırakan ellerimde

Zaman aldırmadan devam ederken yoluna, kibirli gözleri parlıyor önümde Hep bir adım gerisine düşmüşlüğüm, bulanmışlığım var tozuna

Oysa hayallerim de var sımsıkı sarıldığım, asla bırakmadığım peşini, savaştığım uğrunda hiç yılmadan

"Çiçek kokularından, iki bahardan uzak,

Herşeye yeniden, yeniden başlamak

Dudaklarında şarkı,

Göğsünde nefes olmak

Yağmurlarda seninle ıslanmak istiyorum"

Hayat çoğu zaman düşürüp yüzünü baksa da gözlerimin içine, ben hep gülümsedim ona

Şimdi daha iyi anlıyorum sensizliğin ne demek olduğunu

Fark ediyorum ki, sensizlik diye bir şey yok aslında Seni bana katalı ben sen olmuşum, gitgide uzaklaşıp kendimden, sende yeniden doğmuşum Sen neysen ben de o olmuşum

Tutup yakasından tüm anlamsızlıkların, bütün umutsuzlukların silkeliyorum birer birer, artık baka baka gözlerinin içine, söyleyebiliyorum dillenmemiş bütün kelimelerimi

"Bir gün bitecek sensizliğim,

Yüreğinde sevgiler,

Sokaklarda yağmurlar başlayacak

Olmalı, olacak, istiyorum"

Aldırmıyorum peşimde birikmiş karanlığa Kibirli gözlerini dikip üstüme, önümden geçip giden akıp giden zamana da

Ne çok sevdim seni, ne çok seviyorum, ve kimbilir daha ne çok seveceğim

Bir gün gözlerinde arzular,

Ellerin anlatmalı

Saçlarım sırılsıklam omzunda,

Olmalı, olacak, istiyorum

Zaman çoğaltıyor sevdanı içimde Gitgide daha sık hissettirerek, gitgide daha derinlerime işleyerek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com