Unutmak Mı?..Unutmak İçin Sevmedim Ki... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Unutmak Mı?..Unutmak İçin Sevmedim Ki...Yazılanmı Önemliydi Çizilenmi Sevdalara ![]() Oysa Ben Ne Yazdım Ne Çizdim sevdamı ![]() İçimde Büyüttüğüm Ufaklıktın Sen ![]() Ben Ne kadar Büyüttüysem Seni; o kadar Ufaltmışsın Kendini ![]() Sen Giderken "gitme Kal Yanımda Sana ihtiyacım Var!" Diyemedimki ![]() Diyemezdim de![]() Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye ![]() Ki Kalma Meraklısıda hiçmi hiç Olmamışsın![]() Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde ![]() Ne Volkanlar Patlatmıştım Hep sen ol diye ![]() Sensiz Olmak Benim sonum Olurdu Biliyordum ![]() Bildikleriminde Başıma Gelmesinden Öyle Çok Korkuyordumki ![]() korkularıma Rağmen Savaşlarımı hiç ertelemedim ![]() ertelenmiş bir sevda bana göre değildi ![]() Ya Sen? Savaştınmı Benim gibi? Korktunmu Kaybekten Deli Sevdalanı? Kaç Kere Yemin ettin Bozacağını;dayanamayacağını Bile Bile? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okadar Gözyaşı döktümki Ardından ![]() Hiç Utanmadım Ve Hiç silmedim Gözyaşlarımı ![]() Çünkü Görünen Sadece Gözümdeki Yaştı ![]() Kalbimdeki Acıları bitmişliği Göremezdin ![]() bu Yüzden Ağladım Karşında İşte Bu Yüzden Ağlamaktan; Göz Yaşlarımdan Asla ve Asla Utanmadım ![]() ![]() Ben Sevdamdan da Utanmadım ![]() Seni Sevmektende![]() Pişman Değilim Bir Kere Dünyaya Gelsem Bin Kerede Olsa Seni Severim! Umudumu yitirdiğimde Utandım Ben Yar ![]() ! Çünkü Umutlarımda Binlerce Güzellik Var ![]() ![]() ![]() Şimdi Bana Kalan Ardından; Bomboş Bir Hayat ![]() ve Bir Okadarda Dolu Kalbimin Yamaları![]() Bir Avuç Göz Yaşı Ve Bir dünya Kadar Sevdan ![]() Gittin İşte ![]() Bitti Bu sefer Dönüşü Yok ![]() ![]() Kalbim Alıştı Belkide Bu sefer ama Telafisi Yok ![]() Olmayacakta ![]() ![]() Unut Deme Sakın ![]() Unutmak İçin Sevmedimki seni ![]() Kolaymıki Unutmak o kadar Savaşın Okadar Acının O kadar Sevdanın Ardından Seni ![]() ![]() Hadi Sen Unut Beni Sevgili ![]() Ben Es geçtim Unutulması Gereken Herşeyi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|