![]() |
Seni Sevdim.. Çünkü; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sevdim.. Çünkü;Seni sevdim ![]() ![]() - monutorin arkasina siginmayip aldigim her solukta yanimda oldugunu hissettirdin ![]() - kendimi kotu hissettigimde ilk kosacagim kisinin sen olmasini sagladin ![]() - bana en degerli seyini ![]() ![]() ![]() - seninle hergun kavga etsem bile her kavgada sorunu cozmek icin caba gosterdin ![]() - bu ortamda olabilecek herseyini benimle paylastin ![]() - benim bagnaz dusuncelerden kurtulmami ![]() ![]() ![]() - bilgisayar ile ilgili sorunlarimi "küs" oldugumuz zamanlarda bile cozdun ![]() - bana utanmak duygusunu unutturdun ![]() seni sevdim ![]() ![]() - asla okumam dedigim kitaplari sayende okudum ![]() - dinlemem dedigim muzigi izlemem dedigim filmi izledim ![]() - seninle gecirdigim vakitten hic pisman olmadim ![]() - bana hayal kurmayı öğrettin ![]() ![]() ![]() - bana özlemeyi öğrettin - bana hayatımda kimsenin bilmediği seyleri sen bildin ve desdek verdin umulmadık anda yanımda oldun görülmeyen cevherim oldun Seni sevdim çünkü, ilkbahar ile yazın ahenkini yaşıyordum gözlerinde ,çünkü bağlamamdaki bam teli kadar ,kararlı bir tonla söylüyordun, beni ne kadar çok sevdiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı anlar vardır gülersin yüreğinin acısını bastırmak pahasına bazı anlar vardır gözlerinle konusursun bilirsinki kelimeler yetmez anlatmaya içinde yaşadığın sevgiyi bazı anlar varki;ellerini tutarsın hissetmek için tasıdıgın sevginin büyüklüğünü sonra bakarsın incitmeden narince bırakırsın bazı anlar vardır haykırmak gelsede içinden fısıltıyla söylersin SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() Belki de o ,gözün derinliklerinden tüm bakirliğinle ,sıcaklığını tene hissettirdiği göz damlasında ,belki de gökkuşağının renkleri arasında ,kim bilir! Belki de mavi dünyasında bir balığın pulları üzerinde yada bir kum tanesinde ![]() ![]() ![]() Güneşin göğü yırtıp kendini mavi sulara gömerken geride bıraktığı renkleri arsında açılır kızıl dünyamın kapıları ![]() ![]() Ben seni kocaman bir yürekle sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ve o doyumsuz sevdanı, uçarı sevdanı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman ![]() ![]() Seni severken yorulmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdim işte ötesi yok |
![]() |
![]() |
|