İzin Verirmisin Hayat !! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İzin Verirmisin Hayat !!Kısa bir mola vermek istiyorum, izin verir misin hayat ![]() ![]() Acıyan yerlerimle kelimelere sığınma vakti şimdi, Uzak şehirler arıyorum yüreğimin yabancı olduğu Keşfetmediğim, görmediğim, bilmediğim bir yer olmalı ![]() ![]() Hatırlatmamalı seni bana ![]() ![]() Demek ki deniz olmamalı ![]() ![]() ![]() Vedalaşmamalıyız seninle, Sana bu iyiliği yapmamalıyım! İlk kez nefretin eşiğindeyim, ama ![]() ![]() Senden vazgeçemem ![]() ![]() Bilir herkes![]() ![]() Acıyan yerlerimle düşlere sığınma vakti şimdi, ne olur yakmayın ışıkları, ben herşeyi çizerim düşlerimle ![]() ![]() Neden yine yabancılaştım? Bu senin suçun ![]() ![]() Herkes kendi ipini çeker, Herkes kendi Ama ![]() ![]() Sen ben yok aramızda ![]() ![]() Bilir herkes![]() ![]() Senden ricalarımı anlatmam zor sana ![]() ![]() Ne olur çok görme bana hayatı Ne olur dokunma![]() ![]() Acıtma ![]() ![]() Gülümsememi sever sevdiğim en çok, bari ağlatma ![]() ![]() Kısa bir mola vermek istiyorum, izin verir misin hayat ![]() ![]() Gerçekler sancı yapıyor, az bir düş alıp döneceğim! |
|
|
|