Aşk Bazen Vazgeçmektir.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Aşk Bazen Vazgeçmektir..Aşkı dinledim bir martıdan ![]() dediki; aşk bazen vazgeçmektir usta![]() aşk bazen vazgeçmektir![]() Gönüller bir olunca samanlık seyran olurda, bir kibrit çöpü yeter dedi her şeyi bir anda yakıp yıkmaya ![]() samanlığın seyranlığı kısa sürer usta![]() ![]() Aklıma sen geldin birden… hatırlar mısın ne samanlıklar yaktık seninle![]() ? samanlıklarda yandığımızda oldu bazı günlerde![]() ama en nihayetinde; anladık ki sevgi yetmiyor her şeye![]() ![]() Nasılda ağlardın omuzlarımda…gözyaşların tenime düşerdi…sıcacık nefesin yüzümde ![]() sarılmışız,sanki dünya sadece o odanın içinde![]() ağlardın… sen en güzel ağlayandın…Burnun tıkanırdı hani ![]() Yanakların pembe![]() ![]() Yeşil gözlerinden düşen damlalardı hayatımın anlamı ![]() Nasıl sevdim seni be!Hiç susuz yangınlar olur ya…Aynen öyle ![]() Ve o ne gidişti be! Hani bir şimşek gelirde tam üstüne düşer ya… aynen öyle ![]() ![]() Gidişinin üstünden çok zaman geçti ![]() Çoook ![]() Şimdi neredesin? Kiminlesin ? Yada kimi terk etmektesin bilmiyorum![]() ![]() Her gece yaprak düşüyor,martı geliyor,kayıklar sallanıyor ve ben ağlıyorum… Vazgeçtim çalıyor radyoda…Hava soğuk oluyor deniz kenarında ![]() ![]() Ve hiç martı olmuyor gecenin bu berbat karanlığında ![]() ![]() Aşkı dinledim bir martıdan ![]() dediki;aşk bazen vazgeçmektir usta![]() gönüller bir olunca samanlık seyran olurda![]() bir kibrit çöpü yeter dedi her şeyi bir anda yakıp yıkmaya![]() samanlığın seyranlığı kısa sürer usta![]() ![]() Eyvallah!! Aşıklara en çok şahit olan sensin ![]() ![]() Aşkı en iyi sen bilirsin Ne desen inanırımda![]() ![]() Bi sözde ben söylemeliyim sana…Aşk zaten vazgeçmektir usta ![]() ![]() Aşk zaten vazgeçmektir… Gönüller bir olmaz ![]() Samanlıkta seyran…Kibrit çöpleri de en etkisiz eleman bu masalda![]() ![]() Ne ben? Ne de o kız?Bu masalda tek gerçek sensin aslında… ALINTI ![]() ![]() |
|
|
|