Hani Bi Defa Yanımda Olsan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hani Bi Defa Yanımda Olsanİlk defa senliğime dair kırgınlığımdan yazıyorum sana? hani aniden bana yüzünü dönüşün geliyor aklıma ![]() kurşunlanmak gibiydi kalbimden ?derin bir kılıç darbesiyle yüreğimi ezmek gibi? uykusuzum ve mutsuz ?![]() bilmeni istemiyorum bu gecede? istediğimden değil satırlarıma düşen yaralı tarafım ?günlerdir tamamlamaya çalıştığım eksikliğini cümlelerdeki benle birleştirmeye çalışıyorum sadece?ve seni koyacak yer yok şimdi sözcüklerde![]() ![]() Kocaman kucaklar açsam özlemlerime, kim görür sarıldığım boşlukları ![]() arsızlığım var şimdi sana dair![]() nedendir bilmediğim yarım kalmışlıklar gibi![]() en tatlı yerinde bıraktığın pasta gibi derdi kardeşim?![]() Su gibiymiş oysa sevmek seni?ekmek gibi? Ve seni sevmekle başlıyor hayat? ![]() Her şey sen gibi? Ben değil bekli sendeki yalnızlık ? Bendeki yokluğun dipsiz bir kör karanlık sonu olmayan?Hani yanımda olsan şimdi; Uzunca sarılırdım boynuna?bırakmazdı ellerim ellerini ![]() kitlendiğim bakışlarına dalardı gözlerim![]() yaslardım başımı göğsüne, en uzun uykum olsun bu yanı başında isterdim![]() son gecem olsa razıyım bir kez daha dizinde??![]() Hani yanımda olsan şimdi; bana bakardın uzunca ,bilirim ![]() başımı düşürürdüm sora omzuna ?utanırdım ,konuşamazdım ? öyle savunmasız bir hal kaplardı benliğimi? şiir gibi büyürdü sevdamız?Hani yanımda olsan şimdi; İlk ve son defa?nelerdi söylemek istenenler,nelerdi aklıma düşen ?bir defacık seni görsem ? Susmalımı şimdi sözcükler? kırgınlığına demledin ya beni?bırakıp uzun uykulara daldı ya gözlerin![]() acıtıyor işte bu sensizlik?korkuyorum böylesinden?![]() ve biliyor musun ölmek gibi biraz? her defasında ölüp hayatta kalmak?![]() ![]() Say ki sabahı yok bu gecenin? Say ki ölüyorum ben?son nefesim olursa bu sensiz?bir defa yanımda durmadan![]() uzunca susmalı işte şimdi? özlemlere sarılmalı bu akşam?gözyaşları biriktirmeli avucunda?![]() ![]() Kırıklığına ağlıyorum ? ![]() olurda bu gece ölürsem??![]() ![]() Hani bir defa yanımda olsan? |
|
|
|