Ağır Adımlarla Yürüyorum Bu Gece.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağır Adımlarla Yürüyorum Bu Gece..Ağır adımlarla yürüyorum bu gece ![]() Elimde kurumuş bir geçmiş,önümde kör bir gelecek var ![]() Dar ve sonsuz bir yolun ucu ucuna bağlanmış hayatlardan ibaret kilometrelerini saya saya ,kah gözü yaşlı bir masum çocuk,kah hafif tebessümlü bir genç kız taşıyorum içimde![]() Ta ki uzaklara dikilmiş gözleri öylesi umutlu ,öylesi u![]() ![]() mutsuz ki ,kanatlarını özgürlüğe çırpan bir martı çığlığında kaybolmak gibi bu gece![]() Yürüyorum![]() ![]() Saçlarını dağıttım gecenin ,yıldızlar taktım her teline ve seviyor sevmiyor diye diye kopardım umutları ![]() Ayakları çıplak,ruhu çırılçıplak hayalet misali,bir o yana,bir bu yana salına salına![]() Yürüyorum![]() ![]() Bir serseri nara koparak bölerken dingin, öylesi sessiz çığlıklarımı,ben seni o geçtiğim her kare karanlıkta avcumdaki kum misali döke döke ,tüketirken içimde Yavaş yavaş eriyişini zihnimde ve kalbimde; hatta izlemeye bile değmeksizin bütün güzel yaşanmışlıkları,bende bıraktığın bir kaç kalıcı izde duraksayarak silerken anıları gözyaşlarımla;'neden' bile diyemeden ,'sevdim' dercesine bir sızıyla elvedalaşırken senlilikle![]() Bir vedalaşma bile yaşayamadan tenine eş tenim,sanma ki ben kaldım senden geri ;gayri resmi duygularıma sarmaş dolaş kaçamak bakışlarımın,öylesine bir gece ki bir yok oluş![]() Bir var oluş belki de göremiyorum![]() Sensizlikten azap senden sürgün misali koparılmış hayallerimi,işte burada tam ayaklarımın altında bu zifri karanlık dar ve yolun bilmem kaçıncı metresinde gömmek için durdum şimdi![]() Artık yürümüyorum![]() Ben durdum![]() Zaman zaten yoktu senli dünyamın al rengi güllerinden ibaret kokusunda Sen vardın bahar yeşili gözlerinde takılıp kalmış gözlerimin özlediği![]() özlem eşittir çok uzun zamandı bizim ülkemizde![]() senli zaman ;saniye olmalıydı :bir çırpıda akıp giden avuçlarımdan ![]() Ama şimdi senli zamanı değil,bizzat seni akıtıp tüketirken tane tane gecede ![]() durdurdum olmayan zamanı![]() zaman hepten yok artık tıpkı sen gibi![]() Ardımda bıraktığım herşeyin içinde en büyük ayrıntı olarak senli anılarımı bitirdim bu gece![]() Şimdi dinlenme zamanı ![]()
|
|
|
|