![]() |
Ağlasam Mı Gülsem Mi ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlasam Mı Gülsem Mi ?İki yıldır evliydiler ![]() ![]() ![]() Erkek edebiyatı ve şiiri seviyordu ![]() Yazılarını internet sitelerine gönderiyor şiirlerini dergilere postalıyordu ![]() Fakat kimse dönüp bakmıyorokuyan ve beğenen çıkmıyordu ![]() İyi bir fotoğrafçıydı ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi düğünlerinindeki fotoğrafların büyük bir çogunlugunu da o çekmişti ![]() Karısını çok seviyordu ![]() ![]() Kızın biraz sabırsız bir karakteri vardı zaman zaman kızıp bağırırküserdi ![]() Erkek daha sabırlıydıher zaman karısını hoşgörür affedici olmaya çalışırdı ![]() Erkeğin başı edebiyat ve şiirle hoş olduğu için evin geçimini karısı sağlıyordu şimdilik ![]() ![]() ![]() ![]() Kızın naz günüydü bugün ![]() ![]() Kız: " arkadaşımın düğün fotoğraflarını neden sen çekmiyorsun? Üstelik karşılığını fazlasıyla ödeyeceğini söyledi " Erkek: " bugün vaktim yok " Kız: " Öffff yine mi? " şu roman yazma işini biraz kenara bıraksan pekala vaktin olacak ![]() Erkek: " Birgün herkes benim yazdıklarımın kıymetini anlayacak ![]() Kız: " Ben anlamam ![]() ![]() Erkek: " Hayır! " Kız: " Ne olur sadece bir kez? " Erkek: " Hayır dedim! " Diayalog burda koptu ![]() Kız son uyarısını yaptı: " Ya 3 gün içinde bunu kabul edersin ya da ![]() ![]() ![]() İlk günün sonundakocasına mutfağı banyoyu bilgisayarı buzdolabını televizyonu ve müzik setini yasakladı ![]() ![]() Erkek aldırış etmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Yine aynı yatağı paylaşıyorlardı ![]() ![]() Erkek: " Konuşmamız lazım " Kız: "fotoğraf çekimi dışında konuşacak bişeyimiz yok!" Erkek: "Çok önemli bir konu" Kız: " Sessiz kaldı ![]() Erkek: "Ayrılalım mı? Ne dersin?" Kız kulaklarına inanamadı ![]() Erkek: "Bi kızla tanıştım ![]() Kız kızgınlığını ve şaşkınlığını saklayamadı ![]() ![]() Erkek pijamasının içinden bir fotoğraf çıkardı ![]() ![]() Erkek: "Hoş bi kız!" Kızın gözyaşları çoğaldı ![]() Erkek: "Anlaşabileceğim biri! Beni çok seviyor ve beni istemediğim şeyleri yapmak için zorlamıycağından eminim ![]() Kızın kıskançlığı iyice arttı çünkü bir zamanlar bütün bu sözleri kendisi de vermişti ![]() ![]() ![]() Erkek: " Fotoğrafını çektim ![]() Kız: " ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek fotoğrafı bakması için kıza uzattı ama kız karşı konulmaz bi öfkeyle erkeğin elini itti ![]() Ve kız ağlamaya başladı ![]() Erkek fotoğrafı tekrar koynuna koydu ![]() Erkek ışığı söndürdü ve uyumaya başladı ![]() ![]() Erkek uyuyordu ama kızın uykusu kaçmıştı ![]() Bir zamanlar kendisi de diğer kız gibi davranmıştı ona ![]() ![]() ![]() Ne çabuk unutulmuştu iyilikleri desteği sevgisi ![]() ![]() ![]() Tekrar ağladı ![]() ![]() ![]() Erkeğin pijamasının açık yakasından fotoğrafın arka yüzü görünüyordu ![]() Merak duygusu kıskançlığını ve öfkesini yendi ![]() ![]() Elini uzatıp yavaşça aldı fotoğrafı ![]() Baktı ![]() Ağlamak istedi doyasıya ![]() ![]() ![]() Doyasıya gülmekte istedi ![]() Güzel çekilmiş bir fotoğraftı ![]() ![]() Kendi fotoğrafıydı ![]() Bir ara kendisinden habersiz çekmiş olmalıydı ![]() Eğildi kocasını yanağından öptü ![]() Erkek tebessüm etti ![]() Uyuyormuş gibi yapıyordu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|