![]() |
Öyle Birini Sev Ki Çünküsü Olmasın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Birini Sev Ki Çünküsü Olmasın!Öyle birini sevin ki "Çünkü" süz olsun ![]() gökkuşağınız baharda sevdanız yokluğunda varlığınız gözyaşınızda inciniz olsun ![]() Öyle birine tutulun ki aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun ![]() kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin ![]() Gün onunlabaşlasın ![]() ilk gelen"Sevgilim Canım" derken; yediverenler onun kokusunu sunsun benliğinize ![]() seviyorum" derken o olsun ![]() Öyle birine tutulun ki aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun ![]() kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin ![]() karayel samyeline karanlıklar aydınlığa dönüşsün ![]() O varken "Ümitsizlik" pılını pırtısını toplayıp gitsin ![]() zorluklar kolay olsun ![]() ![]() Öyle birine yürekten sarılın ki aranızdan rüzgar dahi geçemesin kıyametin ayak seslerini duysanız bile o varsa yanınızda umurunuzda olmasın ![]() ![]() Öyle birinin olun ki o kalbinizden çıkarsa şayet ruhunuz bedeninizden sökülecekmiş çesine olsun ![]() diyemediğiniz zamanda gözleriniz ciğeriniz ruhunuz sevginizi söyleyip dursun ![]() Öyle birine bağlanın ki yüreğinizin adımları onun adına yürüsün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() geçen şarkı gittiğinde ne yaparım ben! " diyebilirsiniz ![]() Öyle birine gönül verin ki gönlünüz onun ardından koşsun önünde hiçbir mani olmasın ![]() ![]() Öyle birine Aşık olun ki şiirinizin ilhamı duanızın kaynağı "Seviyor sevmiyor lara" gerek kalmasın onun da sizi sevdiği biri olsun ![]() Öyle birine vurulun ki "Ben seni fakatsız nedensiz çünküsüz seviyorum ![]() ![]() zaman olan sonsuz geniş zamanla diyorum ki "Seni seviyorum" ![]() Adının geçmediği sözü dinlemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni ölesiye ve öylesine çok seviyorum ki birbirimizi bağlayan ipler görülmeyecek Canımı da yolumu da gönlümü de yoluna döşedim ![]() ![]() Canım benimben senin bana zor gelen taraflarını da seviyorum her şeyinle; bilmediğim bilsen ürkeceğim anlamadığım anlayamayacağı m yanlarınla seviyorum ![]() Seni ismin ne "de" haliyle ne de "e" haliyle seviyorum ![]() Seni yalın halinle seviyorum ![]() Ben seni sevdiğim yerdeyim heryerdeyim haykırabilirsiniz ![]() İŞTE BÖYLE BİRİNİ SEVİN (Eger böyle birini sevmiyorsanız boşuna SEVİYORUM diye kendinizi avutmayın) |
![]() |
![]() |
|