Gülüşlerinde Ömrümü Bulduğum.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülüşlerinde Ömrümü Bulduğum..Öyle uzak kaldim ki senden, sana ulaşabilecek gücüm kalmadi ![]() Hırçın yanımı görürdün ya hep, artık duruldum![]() Haykırışlarım bile kendi karanlığımda kaybolur oldu![]() Gecelerim öylesine uzun, öylesine karanlik ki, bir tek ışığı dahi bekler oldum senden aksedecek olan![]() Yorulduğumu hissediyorum![]() Beklemenin bu kadar canımı yakacağını hiç düşünmemiştim![]() ![]() Bütün yakınların en uzağındayım şimdi ![]() ![]() Hani diyorum ki bir kez gelipte tutsan ellerimi ![]() ![]() Sarılsan sımsıkı ![]() ![]() Belkide bütün çaresizliğim o an dağılacak ![]() ![]() Söyleyemediğim ve içime attığım tüm cümlelerle haykırmak geliyor içimden sana ![]() Sen yinede sus ve sessizliğin ardında saklan bütün çabalarıma rağmen![]() Görmeyeyim yüzünde hazan solgunluğunu![]() Bilmeyeyim yaseminlerin gülüşlerine ortak olduğunu![]() Bir tek tebessümününde kalsa senden geriye, içimin titremesine yeter![]() ![]() ![]() Gülüşlerinde ömrümü bulduğum ![]() ![]() Gülümseki kalksin kalbimin efkarı ![]() ![]() Yüreğime bahar, ömrüme can gelsin ![]() ![]() Hadi can dediğim gülümse ![]() ![]() Ben görmesemde hissedeyim ![]() ![]() Bilmelisin ki kaybedilmiş gülüşlerin bir değeri kalmadı artık ![]() Bir bebek yüzündeki gibi masum değil![]() Bütün saflığı yok oldu |
|
|
|