![]() |
Münevver'i Öldürdüm Seni de Öldürürüm |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Münevver'i Öldürdüm Seni de Öldürürüm'Münevver'i Öldürdüm Seni de Öldürürüm' ![]() Facebook'ta Münevver Karabulut Adıyla Kendisine Bir Sayfa Açıp, Hem Münevver'in Hem de Cem Garipoğlu'nun Arkadaşlarıyla Bağlantıya Geçen Liseli Kız Ortalığı Karıştırdı ![]() Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde Münevver Karabulut'la ilgili yazılı ve görsel basında yayımlanan haberleri yakından izleyip katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu’nu internette taklit eden ve polis tarafından ifadesi alınan genç kızın eğitimini yarım bırakıp İstanbul'a döndüğü öğrenildi ![]() ![]() ![]() ![]() Sosyal arkadaşlık sitesi Facebook'ta Münevver Karabulutİstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne 4 Mart'da başvurup ‘Cem Garipoğlu Facebook'ta’ diyerek ihbarda bulunduğu öğrenildi ![]() ŞAMATA OLSUN DİYE YAPMIŞ Emniyet güçleri, Facebook üzerinden yer tespiti yapamayınca uzun uğraşlar sonucunda ‘Münevver’ adlı kullanıcının bilgisayarının IP numarasından Balıkesir'in Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’nden internete giriş yapıldığını tesbit etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polis yetkilileri, 17 yaşındaki kız hakkında ‘Kamuoyunu ve resmi kurumları yanıltmak’ suçlamasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu ![]() Yaptığı internet şakasının pahalıya patladığını gören liseli kız ise öğrenimini de yarım bırakarak İstanbul'daki akrabalarının yanına gitti ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Münevver'i Öldürdüm Seni de Öldürürüm |
![]() |
![]() |
#2 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Münevver'i Öldürdüm Seni de ÖldürürümAllah akıl fikir vere ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Münevver'i Öldürdüm Seni de Öldürürüm |
![]() |
![]() |
#3 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Münevver'i Öldürdüm Seni de Öldürürümcem garipoğluna aşıkmışmı hastasıymışmı ne belkide cemicik bu kızı kullandı bunu düşünmeliler aslında (biraz ingiliz federalleri gibi olun bekleyin belki cemle buluşur falan ama yok direk göz altına alıyolar sonra kabahati başkasına atıyolar biraz aklımızı çalıştırsak ne güzel olur) bu facebook a zaten tiksiniyorum böyle haberleri görünce kusasım geliyo teşekkürler
|