![]() |
Sebze Yemeklerini Servise Hazırlama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebze Yemeklerini Servise HazırlamaSEBZE YEMEKLERİNİ SERVİSE HAZIRLAMA Pişen sebze yemeklerini de göze hoş görünecek şekilde servise koymak gerekir ![]() ![]() Yağ et su karışımında pişen yemekleri de servis tabağına koyduktan sonra suyu fazla ise alınmalı üzerine yemeğin özelliğine göre maydanoz dalları limon vs ![]() ![]() SEBZELERİN SERVİS VE YENME ŞEKİLLERİ Sebze yemekleri sade yağlı ve etlileri olsun zeytinyağlıları olsun sofrada etlerden sonra pilâv makarna gibi yemeklerden önce servis yapılır ![]() Sebzelerin yenilmesi sırasında bıçak kullanılmaz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|