Facebook Kapak Sözler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Facebook Kapak SözlerFace Kapak Sözler, En Güzel Kapak Sözler Suskunluğum asaletimdendir! Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında ![]() ![]() Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye!Bir köşede çarpışacağımızı bilsem, dünyanın yuvarlak olmadığını bir günde ispatlarım Dünya delikanlı olsa, senin gibi yuvarlak olmazdı ![]() Cesareti olmayan insanlar, hayatı coğrafya dersi kıyamında yaşar ![]() Bazıları yoldan çıksa bile araziye uyum sağlar ![]() ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri ![]() ![]() ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!!Yalanlarla dolu bu kocaman dünyada Beni yalansız sevdiğin için teşekkürler Baba♥ bir sen degıl be guzelım alem hasta ![]() ![]() !!!B ε n i m s i n Dεmεk KoLaY ~ Bir Ömür Boyu Sahip Çıkmak oLay 10 Numara Bi Kız Yoktur ' , Her Zaman Benimdir ' 10 Numara ' Yanımdaki Kız ise ' 9 Olur Anca (: Bil ki, 'mutlu son' diye birşey yoktur Çünkü, Bir şeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur![]() ![]() ![]() !Rakı Diş Ağrısını Geçirir , Bira Miğdeye İyi Gelir Diyen Zihniyet ; Sıkıyosa Bulun Kalp Ağrısını Geçircek Bi İçecek Unutma; "Onu artık unuttum" demek, Bir kez daha hatırlamaktır aslında ![]() ![]() ![]() ![]() !Gerek Varmı Tom'a Jerry'e Benzetmeye Aşk'ı ? Seviyorsan ; Seviyorum Dersin Budur Olayın Kısası adiligin moda oldugunu bılırdım de senin modayı bu kadar yakından takıp ettıgını yenı fark ettım ![]() ![]() ![]() Bir Erkeğin Ne Olucagını Kadın Belirler Mecnunda Olabilir , Çoşkunda takmıyoruz kafamıza bakıyoruz yolumuza ![]() ![]() takan varsa kafasına hadi baksın dalgasına![]() ![]() ![]() bin kere sorulsada aynı soru aynı cvpı vercek curettın olmasıdır en zoru ![]() ![]() ![]() !!!Şekil yapıp kafa tutmak Senin için Tarzsa , Seni ŞekiLden Şekile sokup Ayar vermekte Benim için Farzdır ;] Öyle birini sev ki Çünküsüz olsun ![]() Elini uzattıgında tutacagın kadar yakın degil, yüreginde hissedecegin kadar yakın olsun![]() Öyle hisset ki onu gözlerinde deniz dalgalansın![]() Öyle düsün ki onu yanlızlık pılınıpırtını toplasın![]() Ona sevgini öyle anlatki ne yıldız gökyüzünde kalsın ne dalgalar sahile carpsın Öyle anlat ki SEVDANI kalbi sadece SANA atsın![]() ![]() Yalan Olsaydı Sözlerim , Ağlamazdı Gözlerin , Bunu Her Zaman Söylerim Seni Unutmak İçin Sevmedim ![]() farkımı fark edenler senden farklı farkımı fark etmedın ya farketsende farktmez ![]() ![]() ![]() !2 qün mutLuysan 3 qün deiLsndiR '' Unutma '' bu hayatın TemeL FelsefesidiR Ben huzur aradım sen kusur, Şimdi bensiz Kuduur! kuм gißi kuЯu ![]() ♥ Su gißi duЯu![]() ♥ Sαиα teq Sözΰм ♥ I Ŀovє Чou
|
|
|
|