Saçsız Erkekler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Saçsız ErkeklerSaçları (azıcık) dökülmüş (kel) erkeklerin, bayanlar tarafından daha çekici daha karizmatik bulunduğu hatta daha çok tercih edildiği' ni bilen standart, saçlı (zavallı) erkeklerin yönelttiği standart soruların cevapları ![]() ![]() 1 Bana yakışıyor !2 Erkeklik hormonu testeron fazla salgılanınca saçlar dökülürmüş Yani fazla erkekler kel olurmuş, ne kadar kellik o kadar erkeklik ![]() 3 Tarihe bir bakın, bütün büyük adamlar keldir![]() 4 Bütün saç kozmetikleri para tuzağı5 İstesem saç ektiririm ama insanın doğal hali daha güzel![]() 6 Zeki ve Marjinal kadınlar kelleri seksi buluyor![]() 7 Kelliğimle dalga geçilmesine kızmıyorum çünkü o benim kusurum değil, karizmamın bir parçası ![]() 8 Benim saç kurutma derdim yok neyseki, şükrediyorum halime![]() 9 Benim babamın kirpi gibi saçları var10 Çekicilik beyinden gelir, üzerindeki kıllardan değil![]() 11 Sen kafanı kazıtsan sana yakışmaz Kafa derin benimki kadar düzgün ve benimki gibi yüz fizyonomisine uygun olmalı ![]() 12 Tarihte Japon dövüşcüleri kafalarını kazıtıp daha erkek görünürlermiş![]() 13 Antropolojide zekaya delalet eden kıvrımlı beyine sahip kafatasları deri yüzeyi, genelde fazla saça müsait olmamaktadır![]() 14 Bir adamın kafasında ya kıl yada akıl olur![]() ![]() ![]() 15 Maden olan yerde ot bitmez![]() 16 Kılda keramet olsa kötte çıkmazdı![]() ![]() ![]() 17 Saçla uğraşmayıp, zamandan kazanıyorum be abi![]() ![]() ![]() 18 Daha spor gözüküyorum 19 Dökülen her tel hayatın ayrı bir tecrübesiydi![]() 20 Nadasa bıraktım bikaç yıl sonra daha kuvvetli gelsin diye![]() Standart, saçlı erkekler ile saçları (azıcık) dökülmüş erkekler arasındaki 945 915 489 589 - farkı anlamak için;
|
|
|
|