![]() |
Ya Sen İnanıyor Musun ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ya Sen İnanıyor Musun ?Hamile bir kadının karnında iki bebek konuşuyor, biri imanlı diğeri değil ![]() ![]() ![]() İmansız olan soruyor: - Doğumdan sonraki yaşama inanıyor musun ? İmanlı olan: - Tabi ki doğumdan sonra bir hayat olduğunu herkes biliyor, Biz buradayız güçleniyoruz doğumdan sonraki hayata hazırlanıyoruz ![]() ![]() ![]() İmansız: - Saçmalık doğumdan sonra hayat falan yok, Böyle bir şeyi nasıl düşünebiyorsun doğumdan sonra nasıl bir hayat olabilir ki ![]() ![]() ![]() İmanlı: - Tüm detayları bilmiyorum ama orada ışık sevinç olacak, Mesela orada kendi ağzımızla yemek yiyebileceğiz ![]() ![]() ![]() İmansız: - Bu çok komik ve saçma bizim göbek bağımız var ve onun sayesinde besleniyoruz, Ve oradan hiç kimse geri gelmedi doğumdan sonra hayat bitiyor ![]() ![]() ![]() İmanlı: - Doğumdan sonraki hayatın tam olarak nasıl olduğunu bende bilmiyorum, Ama şunu biliyorum ki doğumdan sonra Annemizi göreceğiz ve o bizimle ilgilenecek ![]() ![]() ![]() İmansız: - Anneyi mi sen Anneye inanıyor musun hani nerde o ? İmanlı: - O her yerde biz nerede o orada biz onun sayesinde yaşıyorz onsuz bir hiçiz ![]() ![]() ![]() İmansız: - Tam bir saçmalık ben Anne falan görmedim demek ki yok ![]() ![]() ![]() İmanlı: - Ben buna katılmıyorum çünkü etrafta sessizlik olduğunda onun şarkı söylediğini duyabiliriz Ve bizi okşadığını hissedebiliriz Ben biliyor ve inanıyorum ki bizim gerçek hayatımız doğumdan sonra başlayacak ![]() ![]() ![]() Ya Sen İnanıyor musun ? |
![]() |
![]() |
|