![]() |
Bitmez Güzelin Vasfı, Ağaçlar Kalem Olsa... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitmez Güzelin Vasfı, Ağaçlar Kalem Olsa...“bitmez güzelin vasfı, ağaçlar kalem olsa ![]() ![]() Ayna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyalar güzeli anlatılmaya çalışılıyorsa, kelimeler kısır kalır, zîrâ “bitmez güzelin vasfı, ağaçlar kalem olsa ![]() ![]() Ayın dolunay olduğu bir zamanda, aylara, güneşlere ışığından bir kıvılcım sunan Güzel’in -aleyhisselam- yüzüne bakan bir sahâbe: “Bir ayın dolunay haline, bir de Allah Rasûlünün yüzüne baktım ![]() ![]() Ay dahi güneş dahi Nurundan Muhammed’in Cümle felekler dahi Şavkından Muhammed’in (Yunus Emre) “Seni anlatmak için yâ Muhammed, göklerle yer arası kadar ağza ihtiyacım var ![]() ![]() ![]() “Beni yaşlılarınız yalanladı, gençleriniz tasdik etti” dediği demlerde 10 yaşında İslam’ı tanıyan Hz ![]() ![]() ![]() “Bitmez güzelin vasfı, ağaçlar kalem olsa ![]() ![]() Kutlu doğumlar, ümmet için gerçek KUTLU DOĞUMLAR ı beraberinde getirsin inşaAllah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Bitmez güzelin vasfı, ağaçlar kalem olsa ![]() ![]() O’nu -aleyhisselam- anlama, anlatma, yaşama ve yaşatma erdemlerinin hayatınızda olacağı güzel günlere, sevdiklerinizle kavuşun efendim ![]() ![]() ![]() Ayşe Tuba Bakiler 2009 - Mayis, Sayı: 279, Sayfa: 021 |
![]() |
![]() |
|