Allah'im |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Allah'im![]() ![]() ![]() Allah'ım ![]() ![]() ![]() Seni arayana ne kadar yakınsın; Sana el açıp yalvarana ne kadar müşfiksin Ümidi Sende olanlara ne kadar iyisin, merhametlisin![]() Bu günahkar halimle huzurunda el açıyor Sen'den yardım dileniyorum ![]() ![]() bağışlanmak kabul edilmek istiyorum rızana ne kadar ihtiyacım var Rabbim, merhametine şefkatine ne kadar muhtacım![]() ![]() ![]() Allah'ım ![]() ![]() ![]() Sen dilemeseydin ben yokluk karanlıklarından çıkamazdım Dilemeseydin varlığımı ve varlığımın bütün ihtiyaçlarını yaratmanı anlayamazdım![]() ![]() dilemeseydin sayısız sonsuz nimetlerinin farkına varamazdım![]() ![]() Biliyorum ki, ben faniyim ![]() ![]() biliyorum ki acizim, acizliğim üzerinde Sen'in sonsuz kudretin okunuyor hem fakirim, fakirliğimde Sen'in sınırsız zenginliğini müşahade edebiliyorum![]() Allah'ım ![]() ![]() ![]() Hem maddi manevi sayısız sonsuz nimetlerini önüme serdin, hem de, - yine benim için daha büyük nimet olan- şükrü öğrettin San'a varan en selametli, en kısa, en kıymetli yolu gösterdin![]() ![]() Yâ Rab, kusur ve noksanlıklarımla beraber gösterdiğim, gösteremediğim şükür hislerimi kabul ve makbul eyle Her hal ve tavırlarımda şükür üzere olayım Sen'in gösterdiğin dosdoğru yolda istikamet üzere gideyim Allah'ım ![]() ![]() ![]() Her şey senindir Yaratan Sensin ve hüküm Senindir İsimlerinde gizlenenler ile ve nurunu örten perdeler ile bu huzursuz ruhu, bu ıstıraplı yüreği bağışla![]() ![]()
|
|
|
|