![]() |
Entel Erkek İle Maço Erkek Arasındaki Fark! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Entel Erkek İle Maço Erkek Arasındaki Fark!Entel Erkek ![]() ![]() ![]() ![]() - Erkek kıza telefon açar ![]() ![]() ![]() - Buket merhaba hayatım ![]() - iyiyim sağol canım sen nasılsın? - iyiyim sağol ![]() - evet Hakan buluşacaz ama lütfen bu sefer farklı bir yere gidelim ![]() - Tabiki hayatım sen nasıl istersen ![]() ![]() Çocuk gider, kızı evinden alır ve arabaya binip ilerlemeye başlarlar ![]() ![]() ![]() - Hakan bu komiser şekispir filmine gidelim mi bugün ![]() - Offf Buket! o film bana çok banal geldi ![]() - Seyretmeden iğrenç olduğunu nasıl bileebilirim Hakan! hem sen nereden biliyorsun o filmin iğrenç olduğunu ![]() ![]() - Evet izledim ![]() - Ayyy Hakan inanmıyorum ![]() ![]() - Yaaa Buket saçmalıyorsun geçen gece arrkadaşlarla gittik ![]() - Aşkolsun sana Hakan hani birbirimizdenn habersiz hiç birşey yapmayacaktık ![]() ![]() - Buket uzatmıyalım sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Haklısın hayatım özür dilerim ![]() - Ayrılsak iyi olacak diye düşünüyorum Hakan ![]() ![]() ![]() - Anlıyorum Buket nasıl istersen ![]() ![]() ![]() ![]() - Offff ben ona bakmadım Hakan ! - Hesap vermek zorunda değilsin hayatım biz artık ayrıldık ![]() ![]() ![]() Maço erkeğin sevgilisi ile kavgası - Aloooooooooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() - Annem aradı Hakan kızma yaaa ![]() ![]() - Başlatma şimdi anandan ![]() ![]() Buluşurlar ![]() ![]() ![]() - Nasılsın sevgilim? - Sevgilini dedirtme ! - Peki erkeğim nasılsın? - Bozuk biraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Offf Hakan yaa lütfen yine başlama ![]() - Sanamı sorcam Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall boya süremez ağlama ![]() - Buket ağlama kitabıma karaacaahmete gönderirim sağına soluna bakmadan yürü ![]() - Peki Hakan sen nasıl istersen ![]() - Ayyyy Hakan şu elbiseye bak ne güzel ![]() - Ne *** bu ![]() ![]() ![]() ![]() - Peki sevgilim ![]() - Bak halen sevgilim diyo ![]() ![]() - Tamam Hakan ![]() - Eeee söyle bakalım nereye gitmek istiyosun seni nereye götüreyim ![]() - Sahilde yeni bir bar açılmış Hakan oraya gidelim mi ![]() - Yok boşver şu çay bahçesi iyi şurda otturalım ![]() - Peki Hakan ![]() - Surat yapma bak Buket! Biz delikanlı adamız bar ayakları bize gelmez |
![]() |
![]() |
|