Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlıyorum, kez, uğruna

Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna...

Eski 07-23-2009   #1
sudenaz

Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna...

Yıllar yılı acı çekmiştin, istemediğin bir ortamdaydın ve sana ters düştüğü halde yanlış şeyler yapmıştın Acına, yaşam mücadelene ortak olup, yüreğimi yüreğine, ömrümü ömrüne katıp seni mutlu edecektim Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip, bu sevgiyi yaşamanı istemiştim Yalnız seni istiyordum… Ama o kadar ters davranıyordun ki bana… Çok sevilmek bu kadar kötü müydü? Gerçekten böylesine ağır mıydı ki?

Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da Hayatıma bilmediğim anlamlar getirmiştin Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGEÇECEKTİM Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGEÇTİM

Var mıydı böyle kimsesiz darmadağın olmak, biçare kalmak, var mıydı? Keşke beni böyle ödüllendireceğine, hiç ödül vermeseydin Onca yüreği senin yüreğine feda ettiğim halde, yüreğin kocaman sevdamı alabilecek kadar büyümedi…

Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyordum Bu kadar direttiğim için beni bağışla…

Beni kırgınlıklarla, çelişkilerle, cevabı sende olan bir sürü soruyla ve bitmek tükenmek bilmeyen "keşke"lerle bıraktın, bana onca acı verdin ama yüreğim düşmanın olamıyor Her gün alabildiğine yanıyor, istesem de istemesem de seni özlüyor, seni istiyor

Yüreğimi koparıp atmak mümkün olsaydı hiç düşünmeden koparıp atardım Ama artık kendime sözüm geçmiyor

Başımı ellerimin arasına ne ilk ne de son alışım İlk acım değil ama en büyükacımsın

Bir limandayım ve senin bindiğin gemi çoktan uzaklaşıp gitti Bunu kabullenemiyorum, zoruma gidiyor, canımı acıtıyor

Sen yüreğimdeki hasret! Yarım kalmışlığım, unutulmazımsın…

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna...

Eski 07-23-2009   #2
bonsoir

Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyordum Bu kadar direttiğim için beni bağışla…
Emeğine sağlık güzel bir paylaşım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-24-2009   #3
sudenaz

Okuduğunuz için teşekkür ederim Sevgili bonsoir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com