![]() |
Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna...![]() Yıllar yılı acı çekmiştin, istemediğin bir ortamdaydın ve sana ters düştüğü halde yanlış şeyler yapmıştın
![]() ![]() ![]() Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Var mıydı böyle kimsesiz darmadağın olmak, biçare kalmak, var mıydı? Keşke beni böyle ödüllendireceğine, hiç ödül vermeseydin ![]() Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyordum ![]() Beni kırgınlıklarla, çelişkilerle, cevabı sende olan bir sürü soruyla ve bitmek tükenmek bilmeyen "keşke"lerle bıraktın, bana onca acı verdin ama yüreğim düşmanın olamıyor ![]() ![]() Yüreğimi koparıp atmak mümkün olsaydı hiç düşünmeden koparıp atardım ![]() ![]() Başımı ellerimin arasına ne ilk ne de son alışım ![]() ![]() Bir limandayım ve senin bindiğin gemi çoktan uzaklaşıp gitti ![]() ![]() Sen yüreğimdeki hasret! Yarım kalmışlığım, unutulmazımsın… |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna...Ben de sana büyük bir sevgiyi vermekte diretiyordum ![]() Emeğine sağlık güzel bir paylaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna... |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Ve Son Kez Ağlıyorum Uğruna...Okuduğunuz için teşekkür ederim Sevgili bonsoir
|
![]() |
![]() |
|