![]() |
Sessizlikte Aramak |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Sessizlikte Aramak(a) İçim sıcacıkken, üşürdü dışım ![]() ![]() ![]() Adını,,, camların buğusuna yazardım; beklerken buğulu gözlerle, yollarını ![]() ![]() ![]() Gündüz geceye sarılırdı, bakışlarım yollarına ve sıcağın soğuğuma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yollar yorulurdu gözlenmekten, ve ben gözlemekten yorulurdum yollarını, buğulu gözlerimle ![]() ![]() ![]() Buğulu camlar usandı sonunda ve sonra camlar yoruldu! ![]() ![]() İsmini canıma kazıdım, canım acımadan! ![]() ![]() (b) Bir rüzgâr eser ![]() ![]() ![]() Getirir uzaklardan verdiğin nefesi ![]() ![]() ![]() Üstelik kokunu da getirir; ıhlamur çiçeğinin kokusu gibi, sanki "sen" yayılırsın havaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bense, yaz güneşi altındaki başaklar gibi; kavruldukça yine sana eğilirim ![]() ![]() ![]() (c) Bir yerlere yetişme telaşındaki insanların pat pat pat ayak sesleri ile değil de kuş cıvıltıları ve doğanın huzuruyla uyandım ![]() ![]() ![]() Haa, anladım: Sevgimi duyan gün ile aydınlandığı için ortalık; ben ayak sesleriyle değil de kuş cıvıltıları ve çiçek kokularıyla uyandım ![]() ![]() ![]() (d) Hıçkırıklar yumruk olur,,, da, düğümlenir boğazına; ne çok canın acır o zaman! ![]() ![]() Bilirim; bir yerlerde, bir şeylerin hüznünü dağıtmak için beni beklediğini ![]() Bilirim ki; yokluğu mutluluğun, yalnızca saklambaç oynamak isteğidir ![]() ![]() ![]() ![]() Yoruldum! ![]() ![]() Çıkacaksan çık ortaya artık, mutluluk ![]() ![]() ![]() Yoksa, oynamıyorum! ![]() ![]() (e) Şu an bir ses; "Sevgi sessizliktedir" diyor ![]() ![]() ![]() "Bağırarak sevilmez, görünerek sevilmez" diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne güzel diyor ![]() ![]() ![]() Öyle değil mi? ![]() ![]() Muammer Erkul
![]() |
![]() |
Cevap : Sessizlikte Aramak |
![]() |
![]() |
#2 |
Katli
|
![]() Cevap : Sessizlikte AramakŞu an bir ses; "Sevgi sessizliktedir" diyor ![]() ![]() ![]() "Bağırarak sevilmez, görünerek sevilmez" diyor ![]() ![]() ![]() bayıldım bu mısralara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
1die
|
![]() Cevap : Sessizlikte Aramak(a) İçim sıcacıkken, üşürdü dışım ![]() ![]() ![]() Adını,,, camların buğusuna yazardım; beklerken buğulu gözlerle, yollarını ![]() ![]() ![]() Gündüz geceye sarılırdı, bakışlarım yollarına ve sıcağın soğuğuma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yollar yorulurdu gözlenmekten, ve ben gözlemekten yorulurdum yollarını, buğulu gözlerimle ![]() ![]() ![]() Buğulu camlar usandı sonunda ve sonra camlar yoruldu! ![]() ![]() İsmini canıma kazıdım, canım acımadan! ![]() ![]() manyaqçasına başarılı eline emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
LAST BREATH
|
![]() Cevap : Sessizlikte Aramakellerinize sağlık, çok güzeldi ![]() |
![]() |
![]() |
|