![]() |
Lütfen dikkat sizin de başınıza gelebilir |
![]() |
![]() |
#1 |
Lawinya
|
Lütfen dikkat sizin de başınıza gelebilirLütfen dikkat sizin de başınıza gelebilir Meğer banka hesaplarına girebilmenin başka yöntemleri de varmış ![]() ![]() ![]() </B> </B>Son günlerde binlerce insanın kişisel bilgilerine ulaşarak, başka hesaplara para aktaran şebeke haberlerini hepiniz duymuşsunuzdur ![]() ![]() </B>Arkadaşımı 0542 343 18 16 no ![]() ![]() ![]() ![]() </B>_Bu telefondan sürekli kendisine küfürlü mesajlar geldiğini söylemiş ![]() </B>_Böyle bir olayın mümkün olamayacağını ve kendisinin asla böyle bir şey yapmadığını söylemiş ![]() ![]() </B>_Savcılığa verin ![]() ![]() </B>_Müşteri Temsilcileriyle birlikte konferans görüşme yapma teklifinde bulunmuş ve hemen şimdi konuşurken bu numarayı tuşlayın oraya bağlanacaksınız hep birlikte görüşür konuyu aydınlatırız demiş ![]() </B>_Ben bu konuyu kendim de araştırmak istiyorum ![]() ![]() </B>Yaptığı araştırmalar sonucunda yaşadığı bu olayın tamamen bir SAHTEKÂRLIK ŞEBEKESİ tarafından organize edildiğini ve eğer verdiği numarayı tuşlamış olsaydı bütün kişisel bilgilerine ulaşmış olacaklarını öğrenmiş ![]() </B>Arkadaşıma, gönderdiği maille beni uyardığı için teşekkür ediyorum ![]() </B>Lütfen dikkatli olalım ve her ne olursa olsun bu tarz olaylarda verilen numaraları aramadan kendi kişisel araştırmamızı yapalım ![]() </B>Teknolojiyi keşke gönül rahatlığı ile kullanabilseydik ne güzel olurdu değil mi? </B> </B>Sırada ne var, daha neler yapacaklar acaba? |
![]() |
![]() |
|