![]() |
Ölmek O Kadar Da Kolay Değil Galiba, Ne Dersin? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölmek O Kadar Da Kolay Değil Galiba, Ne Dersin?11 Eylül İkiz Kulelere saldırı sonrası binadaki firmalardan birinin hayatta kalanlarla yapılan sabah toplantısında güvenlik görevlilerinin başı orada hayatta kalabilenlerle ilgili şunları anlatmış; O sabah - Firma müdürü o gün oğlu ana okuluna başladığı için işe geç kalmış - Birinin o gün ofis kahvaltısına getirilecek Donut'ları alma sırasıymış - Bayan elemanlardan birinin sabah alarmı çalmamış - Biri kaza yüzünden trafiğe takılmış - Biri otobüsünü kaçırmış - Biri kıyafetini lekelemiş, üstünü değiştirmek vakit almış - Birinin arabası çalışmamış - Biri telefonu cevaplamak için geri dönmüş - Biri çocuğunu hazırlamakta zorlanmış, geç kalmış - Biri taksi bulamamış ama en etkileyicisi biri o gün ofise yeni aldığı ayakkabıları giymiş,ayakkabı ayağını rahatsız etmiş ve bir eczaneye uğramış, yara bantı almak için !!! bu gün hayatta olma sebebi olan bantı almak için ![]() ![]() ![]() Şu anda trafikte sıkıştığımda, asansörü kaçırdığımda, bir telefona cevap vermem gerektiğinde, yani beni rahatsız eden küçük şeyler olduğunda,Tanrının benim o anda orada olmam gerektiğini istediğini düşünüyorum ![]() Bir daha ki sefere, sabahınız tersliklerle başladığında, çocuklarınız giyinmek istemediğinde, arabanın anahtarını bulamadığınızda, bütün trafik ışıklarına takıldığınızda, huzursuz olmayın, sinirlenmeyin ![]() Tanrının o an sizi gözetlediğini ve koruduğunu düşünün ![]() ![]() ![]() Küçüçük tersliklerle belki de Tanrının sizi o anda koruduğu için yaşanıyordur ve biz umarım küçük sıkıntılı anlarda bunun olası nedenlerini hatırlarız ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|