![]() |
Meral Okay Twitter Yorumları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meral Okay Twitter YorumlarıMeral Okay Ölümü twitter yorumları ![]() ![]() Annemin hiç kaçırmadığı bir dizisi vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümüne gerçekten çok üzüldüm nur içinde yatsın ![]() ![]() Ölümü ile bir çok ünlü ünsüz insanı üzüntüye boğan Meral Okay ile ilgili twitter da yazılan yorumlarıda sizlerle paylaşmak istedim ![]() ![]() İşte Ünlüler Meral Okay'ın ölümü için yazdıkları; Saba Tümer:Gece Sezen Aksuyla saatlerce Meral Okay'dan bahsedip sabah vefat haberiyle uyanmanin ne kadar derinden uzdugunu aifade edebilmem cok zor ![]() Işın Karaca: İçin'deki aşkla yazarak döktün sayfalara bizi ![]() ![]() ![]() ![]() Can Bonomo: Toprağın bol olsun Meral Okay ![]() ![]() ![]() Ceyhun Yılmaz: Dizilerin usta kalemi Meral Okay ı kaybettik, mekanı cennet olsun ![]() Burak Özçivit: Meral ablanin haberi cok uzdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali Sunal: Meral ablami MERAL OKAY'I kaybettik basimiz sagolsun Hadise: Meral Okay'a Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum ![]() Erol Köse: Güne Meral Okay'ın ölümü ile uyanmak ! ölüm ve Meral Okay birbirine ne kadar zıt, o hayat dolu idi, kahkahası kulaklarda, nur içinde yatsın ![]() Sinemis Candemir: Cok uzuldum! Sevenlerine, ailesine bassagligi diliyorum! Huzur icinde yat Meral Okay! Sen sevdigin esine kavustun, biz 2nizi de kaybettik |
![]() |
![]() |
|