|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
diegoya, fridadan, sevmekten, vazgeçtim |
![]() |
Frida'dan Diego'ya Sevmekten Neden Vazgeçtim ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Frida'dan Diego'ya Sevmekten Neden Vazgeçtim ?Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim ![]() Canın sıkıldığında benimle payl ![]() ![]() ![]() ![]() Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim ![]() Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim ![]() Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman vazgeçtim ![]() Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için vazgeçtim ![]() Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim ![]() Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için vazgeçtim ![]() Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden "sen" olduğun için vazgeçtim ![]() Bencil olduğun için vazgeçtim ![]() Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgecmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi ![]() Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım ![]() Bu yüzden ben de senden vazgeçtim ![]() Frida Kahlo |
![]() |
![]() |
|