|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
korkutmamalı, sevmelisin, yazdıklarım, öyle |
![]() |
Öyle Sevmelisin Ki Beni Bu Yazdıklarım Korkutmamalı Seni. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öyle Sevmelisin Ki Beni Bu Yazdıklarım Korkutmamalı Seni.Seninle yaşlanmak istiyorum ![]() Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum ![]() Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum ![]() Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım ![]() Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı ![]() Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız ![]() Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin ![]() Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız ![]() ![]() Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim ![]() Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız ![]() Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek? Böylece yaşamalıyız işte ![]() Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı ![]() Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız ![]() Sen arada mızıkçılık yapmalısın ![]() ![]() Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın ![]() Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız ![]() Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı ![]() Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden ![]() Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı ![]() Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden ![]() Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz ![]() Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız ![]() Eve gelip, benden kahve istemelisin ![]() Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız? Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni ![]() Tebessümler açtırmalı yüzünde ![]() Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı, herşeyde ![]() ![]() Can Yücel |
![]() |
![]() |
|