![]() |
Acılar Silsilesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılar SilsilesiAcılar Silsilesi Güneş yanıbaşıma kurulmuş; ama hâlâ üşüyorum ![]() Gözyaşı terliyorum, avuntularla siliyorum ![]() Her anıyla, yeni göz yaşlarına mecra oluyorum ![]() Sızlayan, bedenim mi? Yoksa bedenimi sızlatan kalbim mi? Ömrümün baharında, Yoğruldum olgun insan adına ne varsa ![]() ![]() ![]() Acı, nefret, ihanet ve gözyaşı ![]() ![]() ![]() Oysa ne kadar uzaktım bunlara ![]() Şimdi yastığımın altında, her sabah uyandığımda, Yüzleşmek ve hesap vermek zorundayım vicdanıma ![]() Mutluluk mu? Çoktan unuttum ![]() Masal kahramanlarına bahşettiğim kutsal bir duygu ![]() Hayat? Tatsız bir mecburiyet ![]() Kaderini oynadığın bir sahne ![]() ![]() ![]() Eşmiş, dostmuş, derdinin devasıymış ![]() ![]() ![]() Koca bir yalan ![]() Baki yalnızlığa mahkumum ben ![]() Haykırsam dünyaya, yankısı gelir kulağıma ![]() Düşsem karanlığa, çıkaran olmaz aydınlığa ![]() Şimdi mi? Rotası olmayan bir gemi misali, Rüzgarın estiği yönde ümit arıyorum ![]() Dümeni her kırdığımda ise, Kara toprağın, kedere bulanmış kokusunu duyuyorum ![]() Salih KARADAĞ Bu şiir birçok forumda isimsiz olarak dolaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|