Erkekler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Erkekler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Erkek çocuklar neden mızırdanır? Erkek olmayı öğrendikleri için ![]() ![]() Neden erkeklerin %10'nu cennete gider ? %100 gitseydi orası cehennem olurdu ![]() ![]() Erkekler neden zeki kadınlardan hoşlanır? Zıtlıklar birbirini çeker ![]() ![]() Erkekler plajda nasıl egzersiz yaparlar? Her bikinili kadın gördüklerinde midelerini içeri çekerek ![]() ![]() Bir erkek geleceği düşündüğünü nasıl gösterir? Bir yerine iki kasa bira alarak ![]() ![]() Tanrı erkeği yarattığında ne dedi? Daha iyisini yapabilirim ![]() ![]() Yarım akıllı bir erkeğe ne denir? Şanslı ![]() ![]() Kendini Tanrı'nın bir hediyesi olarak gören erkeğe ne yapılır? Değiştirilir ![]() ![]() Her şeyi olan bir erkeğe ne vermelisiniz? Bunları kullanmasını öğretecek bir kadın ![]() ![]() Tanrı neden önce erkeği yarattı? Her mükemmel şeyin önce taslağı yapılır hepsine katılmıyorum arkadaşlar :)
|
#2 |
|
rebellious23
|
Her şeyi olan bir erkeğe ne vermelisiniz? Bunları kullanmasını öğretecek bir kadın ![]() ![]() ne güzel istanbul yaaa :)) kadınları yazsak forumda yazacak yer kalmaz daha :) emeğine sağlık ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Ben katılıorum amma gülmekten laa yeter gülmekten öldümmmmmmmmmmmmmmmmm Laaaaaa geberecemmmmmmmm![]() ![]() ![]()
|
|