![]() |
Unuttum ****! Ötesi Yok! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unuttum ****! Ötesi Yok!Unuttum **** !Ötesi yok! Unutmaya mahkum edilmiş bir benin,unutma öyküsüdür bu… Düşleri çalışmış bir hayatın ; baharsız dalları gibi kurak düştü yürek mevsimlerim ![]() ![]() Dününden haciz edilmiş yarınlar ile,Umutsuz bir yolculuğa kimsesiz uğurlanmanın en acı sahnesinde ![]() Unutuldum… ve… Unuttum işte… Ezberi bozguna uğramış aşk’ın ,ezbersiz harflerini iliştiriyorum ömrüme… Sonra… Adının işgal bayrakları sallanıyor ![]() yıkılmış bir kent sokaklarında ![]() titreyişleri bırakıyorum aşk’ın dehlizlerine… Sen kesilen hayatıma gülümsercesine, Güneşe göz kırpıyorum bir daha gelme ömrüme… Yarınıma doğacağımdan habersizce yaslıyorum başımı dilsiz bir yastığa ![]() ![]() Ama sevgili ; Her yeri yosun kokulu, Yosun tuttu başımı yasladığım her yer ‘’göz yaşlarımdan’’ Yosun tuttu ömürsüzlüğüm… ![]() ama… Unuttum işte… Dumansız… Alevsiz… Bir yangının en kızgın yanlarıydı yüreğim Sonra hayal perest düşlerin uğurlanışıydı ‘’fatihasız’’ Umutsuzluğa inat etmek düşmüştü payımıza ;Yar/sızıydık dünlerimizin… Beklemeye hacetimiz yoktu…Unutulmak düşmüştü payımıza… unutulduk ![]() ![]() ![]() ve ![]() ![]() ![]() Unuttuk işte… Ey ![]() ![]() Şahit ol gözerimde yuva kurmuş veda ya Ayrılığa tebessüm edercesine gidiyoruz ![]() Sırtımızdan akan kan’ın hesabını keserek yar/sıza Susuyoruz ömürsüzlüğümüze’’şahit ol’’ Ant olsun ki! Susmalar celladı oldu ömrümün Sevmelere Azrail kesildi bu yürek ; anla işte… İdam mahkumu bir aşktı fermanını okuduğumuz ![]() ![]() ![]() Kapat şimdi,gözlerimizin sanab/akan yanlarını Serpele üzerimize sevdayı… Aşkı… ![]() Sahte gülüşlerinle süsle sonsuzluğumuzu, Ölmedik… ![]() Merak etme! Düşürdüğün yerde,düşe kalka yaşıyoruz işte… ; Unuttuk mu? Yok… Sadece… ![]() ![]() ’’Zannediyoruz’’ |
![]() |
![]() |
|