yanlış numara geyikleri |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
yanlış numara geyikleriYANLIŞ NUMARAYA ALTERNATİF CEVAPLAR - aloo - fatmayla görüşecektim - yok güzelim dunyayı kurtarmaya gitti son aldigi is supermeni asmis da - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - aloo - kemal evde mi? - yok canim evde bu ülkede hayat yok dedi, basti uzaya gitti - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - aloo - sermin sen misin? - bilmem ki bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim - hönk ![]() ![]() - aloo - suat nerede? - valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi bi tımarhaneye bak istersen - aloo - sedat yok mu? - sabah bi sarışınla otele girerken görülmüş daha çıkmamışlar - ühüüüü nalçaaaakkk - aloo - kadir evde mi? - yok kardeş son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş - yaaaaaaaaaaa - Alo Naci evdemi - Evde (ÇAAAT!) - Alo alo diit diit diit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Alo Kamil abi evdemi - Evde körolacasıca hala bi iş bulamadı Allah'ın cezası - Ee ben sonra ariyim yenge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Alo Muzaffer bey evdemi - Buyrun benim - Selam dünyalı biz dostuz, ehehuhehe - ulan genemi siz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Alo Mustafa Beyle görüşebilirmiyiz - Kim arıyodu - FBI! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Alo Mehmet oradamı acaba - Evet - Hımm peki Cavit oradamı - Evet oda burada - Peki Kenan oradamı - Evet, beyfendi dalgamı geçiyosunuz siz - Suphi ? - (ÇAAAT!) diit diit diit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Alo Muratla görüşebilirmiyim - Bilmem daha önce hiç denedinizmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Alo Şeyda oradamı - Hayır - Neden - Bilmem - Ama orada olmalı - Ama yok - Eminmisiniz - Hayır adım Hülya - Çok iğrençsiniz biliyomusunuz - Biliyorum, başka soru - Yaş kaç Hülya - 8 buçuk ama bir ay sonra 9 olucam - (ÇAAAT!) diit diit diit siz ne derdiniz?
|
#2 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Aliayahhhhh ![]() ![]() Derdim heral galiba yani sanırım ile bişee![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güsel yaffffff
|
|
#3 |
|
yosun_26
|
aloo - sermin sen misin? - bilmem ki bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim - hönk ![]() ![]() :D çok güzel yaa saol paylaşım için |
|
|
|
#4 |
|
virüs
|
- aloo - kadir evde mi? - yok kardeş son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş - yaaaaaaaaaaa :))) eline sağlık tatia |
|
|
|
#5 |
|
J_TERRY
|
- aloo - sermin sen misin? - bilmem ki bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim - hönk ![]() ![]() superya denem lazım
|