Bilge Göksu - Sence Ben Güzel Miyim ? - Sence Ben Yakışıklı Mıyım ? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilge Göksu - Sence Ben Güzel Miyim ? - Sence Ben Yakışıklı Mıyım ?![]() Arka Kapak Kızların güzellik takıntıları ![]() ![]() Erkeklerle kızların farkları![]() ![]() Güzellik yarışması diyalogları![]() ![]() Yaratılıştaki güzellik ölçüsü:Altın Oran![]() ![]() Güzele bakmak![]() ![]() Güzelliğin tarihi![]() ![]() Türkiye'nin güzellik "kıraliça"ları![]() ![]() Keller için teselliler![]() ![]() Çirkinliğin esrarı![]() ![]() Türkü türkü güzellik![]() ![]() Küçük makyaj hileleri![]() ![]() Fit görünmek için tüyolar![]() ![]() Pratik güzellik sırları![]() ![]() Felsefe ve güzellik![]() ![]() Nasıl daha yakışıklı olunur?![]() ![]() Kızlar erkeklerde nelere bakar?![]() ![]() Güzellik abidesi mi kültür kraliçesi mi?![]() ![]() Erkeklerin kızları tanımlama ifadeleri![]() ![]() Önemli olan insanın kendisiyle barışık olması![]() ![]() Hepsi ve daha fazlası bu kitapta![]() ![]() İlginç, faydalı, eğitici, eğlenceli, komik![]() ![]() ![]() Yazar : Bilge Göksu Sayfa Sayısı: 200 Baskı Yılı: 2009 Dili: Türkçe Yayınevi: Carpediem Kitap |
|
|
|