Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aziz, eşekler, nesin

Aziz Nesin - Ah Biz Eşekler

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aziz Nesin - Ah Biz Eşekler

Arka Kapak

Ama kurdun gelmesini hiç istemediğinden, yine kendini kandırmaya çalışıyormuş:
-Kurt değildir, inşallah değildir Başka yer kalmadı da burasını mı buldu gelecek?
Gözlerim iyi seçmiyor da ondan Çalıların gölgesini kurt sandım
Kurt yaklaşmış Aralarında eşek adımı ile üç dört yüz adım kalmış
Eski kuşaktan eşek,
-Aman Tanrım, yoksa bu gelen gerçekten kurt mu? Hayır, olamaz Olmamalıdır Ah Yok, yok, kurt değil diye inlemeye başlamış
Kurtla aralarında elli adım kalınca o yine avunuyormuş:
-Şu karşımda gördüğüm yaratık kurt değildir inşallah Canım, ne diye kurt olsun Belki devedir, belki fildir, belki de başka bişey, belki de hiçbişeydir Ben de herşeyi kurt görmeye başladım
Kurt sırıtarak yaklaşmış yaklaşmış Aralarında ancak bikaç adım kalınca, yaşlı eşek,
-Biliyorum, bu gelen kurt değil, evet kurt değil, ama ben şuradan azıcık uzaklaşsam kötü olmaz demiş

Yazar:Aziz Nesin

Sayfa Sayısı: 144
Baskı Yılı: 2004
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nesin Yayınevi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com