Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adası, engin, eryıldız, ölüm

Engin Eryıldız - Ölüm Adası

Eski 10-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Engin Eryıldız - Ölüm Adası

Arka Kapak

Almanya, İsveç ve Yunanistan'ın ortaklaşa gerçekleştirdikleri, insan genleriyle oynadıkları çok gizli bir
proje

Hiçbir şeyden haberi olmayan iki Türk ailenin Ege Denizi'ne yaptıkları yat yolculuğu

Vatandaşı olan bir bilim adamını arayan, İsveç istihbaratının üst düzey yetkilisi güzel bir kadın

Kesişen yollar, nefes kesen bir macera

Kendilerini bir anda hiç beklemedikleri bir kâbusun içinde bulan insanlar için ölümüne bir yaşam
mücadelesi

"Bu kitabı soluksuz okumakla kalmıyorsunuz, adeta çok ustaca çekilmiş bir gerilim ve aksiyon filminin
oyuncusu da oluyorsunuz Maceraya mutlaka katılın"
Sumru DİNÇEL

"Ölüm Adası bir gün içinde hiç ara vermeden okuduğum ender kitaplardan biri oldu Türün meraklıları
tarafından kesinlikle okunması gereken bir macera"
İhsan KILIÇKAYA

"Engin Eryıldız'ın bu kitabı da en az ilki kadar başarılı… Daha önce hiçbir kitabı okumadığım kadar hızla ve heyecanla okudum Temposu hiç düşmeyen bir macera, kesinlikle tavsiye ediyorum "
Adnan GÜNEŞ

"Bu kitabı okuduktan sonra, bir yat sahibi olarak, artık eskisi kadar rahat yat yolculuğu yapamayacağıma eminim Bugüne kadar okuduğum en heyecanlı ve gerilimli roman"
Atilla Önasya YÜKSELAL

Yazar:Engin Eryıldız

Sayfa Sayısı: 412
Dili: Türkçe
Yayınevi: Arunas Yayıncılık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com