![]() |
Mezarlığı Var Ama Gömülemiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mezarlığı Var Ama Gömülemiyor![]() Mezarlığı var ama gömülemiyor İngiltere'nin en büyük mezarlığını 1985'de satın alan ve 2006 yılında vefat eden KKTC'li işadamı Ramadan Güney, yıllardır miras tartışmaları nedeniyle gömülmeyi bekliyor ![]() Güney'in 6 yıl önce vefat etmesinin ardından gündeme gelen miras tartışmaları mahkemeye taşınırken, merhum işadamının eski sevgilisi Diane Holliday ile oğlu Erkin Güney'in açtığı karşılıklı davalar nedeniyle Ramadan Güney yıllardır defnedilemiyor ![]() Mezarlığın yeni sahibinin belirlenmesi için süren hukuk mücadelesini ise şimdilik Diane Holliday kazandı ![]() ![]() 2006'da vefat eden Ramadan Güney ile 1992'de vefat eden eşi Süheyla Güney'in naaşlarının bulunduğu kümbetin üzerinde açıklama yapan oğul Erkin Güney, babasının KKTC'de öldürüldüğünü iddia etti ![]() 'BABAMI TOPRAĞA VEREMİYORUM' Öldürüldüğünü ispatlamak ve otopsi yaptırmak için babasını, ölümünün ardından İngiltere'ye getiren Erkin Güney, o tarihten bu yana babasını KKTC'ye geri götüremiyor ![]() ![]() ![]() ![]() 'PARAYI ÖDEYEMEZSEK KAYBEDERİZ' 1 ![]() ![]() ![]() 'ASİL NADİR'DEN YARDIM İSTEDİM' Mezarlığı Diane Holliday alırsa, bina inşa edeceğini ve mezarlığı ortadan kaldıracağını iddia eden Güney, yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi ![]() ![]() ![]() Anadolu Ajansı |
![]() |
![]() |
|